Ponturi fotbal » Juventus – Inter, Ponturi Fotbal Serie A, 06.11.2022

Ponturi fotbal Juventus - Inter

Ponturi fotbal »  Juventus – Inter, meci din cadrul rundei a 13-a din Serie A este programat sambata, de la ora 21:45.

Mizam pe o selectie speciala

In ciuda unui start de sezon realmente oribil, „Batrana Doamna” incepe incetul cu incetul sa se redreseze. Juventus a obtinut 3 victorii in ultimele 3 etape si se plaseaza la 3 puncte in urma ultimei pozitii ce asigura prezenta in urmatoarea editie a grupelor Ligii Campionilor. Astfel, putem spune ca derby-ul cu Inter pica intr-un moment cum nu se poate mai bun, tinand cont strict de parcursul din Serie A.

La randul lor, „nerazzurii” au reusit sa lege 4 victorii consecutive in Serie A. Cele 12 puncte obtinute o plaseaza pe Inter la 8 puncte in urma liderului Napoli. In acest context, fara echivoc, orice pas gresit ar putea fi decisiv in virtutea luptei la titlu. Mai ales ca Napoli pare sa traverseze un sezon de vis!

In ceea ce priveste jucatorii indisponibili, gazdele nu vor putea miza pe Paul Pogba, Leandro Paredes si Mattia De Sciglio. La randul lor, oaspetii vor trebui sa se descurce fara belgianul Romelu Lukaku.

Noi, independent de lista jucatorilor care vor apara culorile propriului club in meciul de duminica, suntem de parere ca vom asista la un duel extrem de deschis. Istoria ne-a aratat ca partidele directe dintre Juventus si Inter sunt extrem de incinse, cu o multitudine de faze de poarta, iar reusitele nu se lasa niciodata asteptate. Cu atat mai mult de aceasta data cu cat un potential egal le-ar incurca pe ambele formatii. Totusi, pentru siguranta, noi vom investi intr-o selectie speciala.

Echipe probabile

Juventus (3-5-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, Bremer; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Milik;

Inter Milano (3-5-2): Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Dzeko.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.


H2H & Info
  • Ultimul esec suferit de Juventus in campionat s-a produs pe 8 octombrie, 0-2 in deplasare cu AC Milan;
  • Inter nu are niciun remiza in actuala stagiune;
  • Lautaro Martinez si Dusan Vlahovic au inscris 6 goluri in acest sezon.

Ponturi fotbal » D 21:45, Juventus – Inter
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 8.5 cornere – Cota 1.54 la Efbet
Pariaza la Efbet Ai BONUS de pana la 750 de RON la primele două depuneri!


Beneficiază de 750 RON de la Efbet

Click aici și deschide-ți cont la Efbet! Vei primi cu până la 750 lei pentru pariuri sportive la primele tale două depuneri. Bonus exclusiv pentru jucătorii noi. Depune și intră în joc!

A. Bonus de Bun Venit 100% pentru prima depunere – Pariu fără Risc pana la 500 RON
B. Bonus de bun venit pentru a doua depunere – 100% Pariu fără risc până la 250 lei

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu