Ponturi fotbal » Juventus – Lazio, Ponturi Fotbal Serie A, 13.11.2022

Ponturi fotbal Juventus - Lazio

Ponturi fotbal » Juventus – Lazio, meci din cadrul rundei a 15-a din Serie A este programat sambata, de la ora 21:45.

Mizam pe evolutia gazdelor

In ultima vreme accidentati, Federico Chiesa si Dusan Vlahovic, s-au intors la antrenamentele „Batranei Doamne”. Insa, mai degraba, acestia sunt intr-o perioada de convalescenta, in care inca incearca sa revina la cea mai buna forma fizica. In acest context ar trebui sa ne asteptam ca ambii atacanti ai „alb-negrilor” sa inceapa meciul de duminica pe banca de rezerve. In alta ordine de idei, menajat in runda precenta, polonezul Wojciech Szczesny ar trebui sa revina in primul 11 al echipei din Torino.

Incheim prin a aminti ca trupa gazda nu va putea miza pe Paul Pogba, Mattia De Sciglio, Samuel Iling-Junior (accidentati) si Alex Sandro (suspendat). Daca absentele gazdelor suna „rau”, Lazio nu poate sa mizeze pe Ciro Immobile! Astfel, ambele grupari au absente mai mutl decat notabile si nici una dintre acestea nu va putea alinia cel mai bun prim 11.

Noi, in perspectiva intocmirii celui mai bun pronostic, tinem cont de aspectele relevate anterior, dar si de siutatia din clasament. Atat Juventus, cat si Lazio, duc o lupta crancena pentru obtinerea unui loc in top 4 si o potentiala remiza mai degraba le-ar incurca pe acestea. De aceea, noi plecam de la premisa ca vom asista la un joc in care atacul va fi „la el acasa”.  In acest context, mizam pe numarul total al golurilor.

Echipe probabile

Juventus (3-5-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, Bremer; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Kean, Milik;

Lazio (4-3-3): Provedel; Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Vecino; Cancellieri, Anderson, Pedro.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.


H2H & Info
  • Juventus, fara remiza in ultimele 13 meciuri oficiale;
  • Ambele au inscris in 7 din precedentele 8 partide directe;
  • „Batarna Doamna” vine dupa victoria cu Inter, scor 2-0.

Ponturi fotbal » D 21:45, Juventus – Lazio
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2 goluri asiatic – Cota 1.53 la Efbet
Pariaza la Efbet Ai BONUS de pana la 750 de RON la primele două depuneri!


Beneficiază de 750 RON de la Efbet

Click aici și deschide-ți cont la Efbet! Vei primi cu până la 750 lei pentru pariuri sportive la primele tale două depuneri. Bonus exclusiv pentru jucătorii noi. Depune și intră în joc!

A. Bonus de Bun Venit 100% pentru prima depunere – Pariu fără Risc pana la 500 RON
B. Bonus de bun venit pentru a doua depunere – 100% Pariu fără risc până la 250 lei

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu