Gillingham vs AFC Fylde, Ponturi Pariuri Fotbal FA Cup, 15.11.2022

gillingham - fylde

Gillingham – AFC Fylde se va disputa marti, 15 noiembrie, incepand cu ora 21:45, in cadrul primului tur din FA Cup. Meciul tur s-a terminat la egalitate (1-1). 

Gillingham se afla pe pozitia a 22-a in clasamentul din League Two, cu doar 13 puncte inregistrate in cele 17 etape. Gazdele au cel mai slab atac din cea de-a patra divizie a Angliei, cu doar 6 reusite trecute in cont pana in acest moment. Evidentiem faptul ca Gillingham n-a izbutit sa se impuna in ultimele 9 dueluri oficiale, perioada in care a bifat 6 remize si 3 esecuri. Lotul intregii echipe este evaluat la 3.78 milioane de euro pe Transfermarkt, iar englezul Neil Harris este managerul gazdelor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea opusa, AFC Fylde evolueaza in National League North, competitie in cadrul careia ocupa pozitia a 8-a la finalul primelor 15 etape. Totusi, evidentiem faptul ca oaspetii se afla la 7 puncte distanta de podium, cu 4 restante fata de ocupanta locului al 3-lea, Darlington. Nick Haughton este golgheterul oaspetilor in actuala campanie, dupa ce a izbutit sa inscrie de 11 ori. In turul disputat in fata lui Gillingham, Tom Walker a adus golul egalarii in minutul 83, jucator utilizat foarte rar in actuala campanie.

Mizam pe forta ofensiva a oaspetilor

Desi Gillingham evolueaza in cel de-al 4-lea esalon, iar Fylde joaca in cea de-a 6-a liga engleza, FA Cup a fost intotdeauna o competitie a surprizelor. Acest lucru s-a putut regasi si in meciul tur, cand echipa mai slab cotata a reusit sa „smulga” o remiza, echivalenta cu rejucarea meciului pe terenul adversarei. Tinand cont de problemele din League Two ale gazdelor, consideram ca Gillingham va trebui sa se concentreze pe duelurile din campionat, nu pe meciul din FA Cup. De cealalta parte, AFC Fylde a demonstrat ca are un atac puternic si poate fi „decisiva” pe contraatac. In concluzie, mizam pe minumum o reusita a oaspetilor, selectie consolidata de carentele din apararea „albastrilor”.

H2H & Info

  • Cele doua echipe au remizat in unicul duel direct (1-1).
  • AFC Fylde a marcat in ultimele 7 deplasari oficiale.
  • Gillingham a „incasat” gol in precedentele 5 dueluri disputate pe teren propriu.

Gillingham: Morris; Law, Baggott, Wright, McKenzie; MacDonald, O’Keefe, Jefferies, Adelakun; Walker, Mandron.

AFC Fylde: Neal; Obi, Whitmore, Bird; Conlan, Weston, Philliskirk, Walker; Haughton; Rowe, Charman.

Ponturi fotbal » Mar 21:45 Gillingham – AFC Fylde

oaspetii inscriu: Cota 1.57 la Efbet

Pariaza la Efbet Ai BONUS de pana la 750 de RON la primele două depuneri!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.


Beneficiază de 750 RON de la Efbet

Click aici și deschide-ți cont la Efbet. Vei primi cu până la 750 lei pentru pariuri sportive la primele tale două depuneri. Bonus exclusiv pentru jucătorii noi. Depune și intră în joc!

A. Bonus de Bun Venit 100% pentru prima depunere – Pariu fără Risc pana la 500 RON

B. Bonus de bun venit pentru a doua depunere – 100% Pariu fără risc până la 250 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu