Incepe Serie A! Avancronica, programul si cotele primei etape!

Serie A revine in acest weekend, primele partide fiind programate sambata, 20 august. Runda se incheie duminica, 21 august, cand nu mai putin de sapte intalniri sunt programate la aceeasi ora. Digisport va transmite si in acest sezon meciuri din prima liga italiana de fotbal. 


inregistreaza-te - sportingbet


In prima zi a sezonului 2016-2017 le vom putea urmari la lucru pe campioana Italiei si pe ocupanta celui de-al treilea loc in stagiunea precedenta, Juventus Torino si AS Roma debutand in noul sezon pe teren propriu. Conform caselor de pariuri, cele doua formatii sunt considerate principalele favorite la cucerire titlului, Juve plecand de la o cota de 1,40, iar romanii de la 6,50.

AS Roma va intra in scena de la ora 19:00 in compania celor de la Udinese. Mai tarziu, incepand cu ora 21:45, este programat derbyul dintre Juventus si Fiorentina. Atat Roma, cat si Juve, au o cota in jur de 1,40 pentru a obtine toate cele trei puncte.

Ziua de duminica va consemna debutul echipelor din Milano. AC va primi vizita echipei lui Sinisa Mihajlovic, in timp ce Internazionale se deplaseaza la Verona pentru intalnirea cu Chievo. Conform bookmakerilor, ambele vor avea partide dificile, rossoneri primind o cota de 1,88 pentru a trece de Torino, iar Inter o cota de 2,00 pentru a pleca cu toate cele 3 puncte de pe Stadio Marc’Antonio Bentegodi.


 Citeste si:

• Incepe Serie A! Vezi topul celor mai tari transferuri si cotele favoritelor la titlu!
• Cotele la titlu inainte de “Eternul derby”: Steaua, favorita, Dinamo pune presiune!

Echipa unde evolueaza Radu Stefan, SS Lazio, va incepe noul sezon pe terenul celor de la Atalanta. Partida se anunta a fi una foarte echilibrata, biancocelesti fiind usor favoriti la o cota de 2,35, in timp ce gazdele vor porni de la 3,10.

Napoli va vedea in deplasarea de la Pescara daca exista viata si dupa Higuain. Echipa lui Maurizio Sarri este considerata mare favorita in fata unei echipe nou promovate, cota acestora pentru victorie fiind de 1,40.


sslazio


Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

Sursa imagine: https://www.youtube.com

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu