Cotele la titlu inainte de „Eternul derby”: Steaua, favorita, Dinamo pune presiune!

Steaua fani titlu decembrie

Daca in Liga Campionilor aventura Stelei deja s-a incheiat, dupa mansa tur a intalnirii cu gigantul Manchester City, in competitia interna situatia se prezinta mult mai bine pentru „ros-albastri”. Cu 3 succese din 3 si cu un joc solid pentru Liga 1, Steaua este pe locul secund al ierarhiei, avand, insa, si un joc mai putin fata de majoritatea colegelor de esalon.

Astra, pe topogan

Astra, campioana en-titre si principala rivala a Stelei la titlu, conform cotelor stabilite de bookmakeri premergator debutului in campionat, se afla la polul opus. Confruntata cu tot felul de probleme, de la cele care-l privesc pe Sumudica, pana la dificultatile financiare, ce au determinat conducerea clubului sa vanda o serie de jucatori de baza, trupa giurgiuveana a reusit sa castige doar 4 puncte in primele 4 runde. Casele de pariuri au reactionat prompt, de la 2.00, cota Astrei la titlu crescand la 11.

Mult mai bine este in schimb cotata Dinamo. Neinvinsi – 3 victorii, 0 remiza – elevii lui Andone s-au cocotat pe primul loc al ierarhiei. 3.40 este cota propusa de NetBet pentru un campionat in care Dinamo se va impune, dupa ce la deschiderea pietelor, „cainii” aveau cota 8.00. De urmarit variatiile de cote, cu siguranta foarte importante, dupa marele derby al Romaniei. Contand pentru etapa a 5-a,  Steaua- Dinamo se joaca sambata seara, de la ora 21:00.

Tg.Mures, spre „B”

De 8 ori suma investita se poate castiga cu un titlu cucerit de Pandurii. Spectaculoasa scaderea in cazul Voluntariului – de la 301.00 la 34.00 – in timp ce cotatia oferita echipe ASA Tg.Mures a crescut de 26 de ori (!): 17.00, inaintea rundei de debut, 451.00, acum. Muresenii au pierdut toate cele 4 meciuri disputate, fara a reusi deocamdata sa recupereze vreun punct din penalizarea de 6 puncte cu care au inceput sezonul de Liga 1.

(foto: bucurestifm.ro)

NetBet ne da cotele la castigarea titlului din Liga 1 – Pariaza la NetBet pe orice eveniment gratuit, din pachetul de bun venit in valoare de 1500 ron oferit de agentie!

cote la titlu 2

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu