Bilete VIP si bani de drum catre ”Eternul derby”: Hai si tu la Steaua – Dinamo!

Inca un episod al ”Eternului derby” se va consuma sambata, de la ora 21:00, pe Arena Nationala. Steaua vine dupa esecul drastic din disputa cu Manchester City, o umilinta adancita si de farsa memorabila pusa la cale de suporterii dinamovisti. ”Ros-albastrii” cauta cu disperare succesul prin care sa le dea o palma ”cainilor”, dar acesta nu va fi usor de obtinut. De altfel, elevii lui Andone isi privesc de sus toate rivalele din campionat, Dinamo fiind liderul la zi al ierarhiei, premergator rundei cu numarul 5.

Ne asteapta, asadar, un derby extrem de incrancenat. Rivalitatea dintre cele doua, dar si momentul special in care meciul se disputa, fac din Steaua – Dinamo unul dintre cele mai importante evenimente ale acestei a doua jumatati a anului 2016. Fara indoiala ca biletele la derby se vor epuiza repede, putini fiind fericitii care vor avea prilejul de a spune mai incolo ”Am fost la meci!”.

inregistreaza-te - netbet

Poti fi, insa, si tu, alaturi de sotie, iubita, ruda sau cel mai bun prieten,  printre cei care vor vedea derby-ul de sambata seara, Live, chiar de pe Arena Nationala! Si nu oricum!  Aceasta pentru ca agentia NetBet si www.pariuri1x2.ro iti pun la dispozitie 2 bilete VIP la Steaua – Dinamo, plus o surpriza: transport gratuit!

Cum ajungi VIP la Steaua – Dinamo?

NetBet impreuna cu www.pariuri1x2.ro iti pun la dispozitie 2 bilete VIP la derby-ul Steaua – Dinamo, programat sambata seara, de la ora 21:00, pe Arena Nationala. Pentru a intra in posesia celor doua bilete trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

1. Doar cei ce au cont deschis prin pariuri1x2.ro pot participa la tragerea la sorti pentru bilete
2. Daca nu ai cont la NetBet, deschide unul doar folosind acest <<link>>
3. Fa o depunere de minim 100 ron pana vineri la orele 20:00 si trimite un email la [email protected] cu userul tau de la NetBet, imediat ce ai facut depunerea
4. Castigatorul celor doua bilete va fi anuntat, dupa tragerea la sorti, vineri seara in cadrul emisiunii ”Un Pont Pe zi” de la B1 TV orele 00:00
5. Pastreaza biletele de tren sau autobuz cu care ai facut deplasarea la Bucuresti (daca esti din provincie), scaneaza-le si si trimite-le pe email, dupa meci, la [email protected] . Pariuri1x2 va credita, in decursul saptamanii urmatoare, contul tau de la NetBet dar si al insotitorului tau, cu un bonus de valoare egala cu suma cheltuita pentru fiecare bilet de transport dus-intors in limita maxima a 250 ron de persoana. Pentru a intra in posesia bonusurilor asigura-te ca si prietenul tau are cont deschis la netBet prin pariuri1x2.ro si a efectuat macar o depunere.

inregistreaza-te - netbetNetBet te intamplina cu cel mai mare pachet-bonus de bun venit: 1500 ron! 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Comments 1

  1. Post
    Author

Lasa un comentariu