Leixoes – Santa Clara » Ponturi Pariuri Fotbal 23.11.2022 »»

Leixoes – Santa Clara, va avea loc miercuri, 23 noiembrie, de la ora 22:45. Dueulul se va disputa pe „Estádio do Mar” și va conta pentru a doua rundă a Grupei G din cadrul Cupei Ligii Portugaliei.

Urmărește live meciurile pe Livescore Pariuri1x2.ro.
Leixoes – Santa Clara
Cote Luck: 3.05 3.15 2.25

În plină desfășurare a Cupei Mondiale din Qatar, unde participă și Portugalia, selecționată repartizată în Grupa H, din care mai fac parte Uruguay, Ghana și Coreea de Sud, sunt programate și partidele din Cupa Ligii Portugaliei.

Dacă pentru oaspeți, acest duel va reprezeta debutul în competiție, în schimb gazdele și-au trecut deja în cont un succes, 2-1 cu cei de la Oliveirense, fiind pe primul loc în clasament. De notat ar fi că în afară de cele două formații amintite, din Grupa G mai fac parte Feirense și Arouca. Acestea au terminat nedecis, 1-1, în jocul programat în prima etapă Grupa G din cadrul Cupei Ligii Portugaliei.

Ultimul „direct” dintre cele două formații a avut loc în urmă cu exact trei ani, pe 22 noiembrie 2019, meci câștigat în deplasare de Santa Clara cu 4-1, duelul disputându-se în Cupa Portugaliei.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 3000 RON BONUS la primele trei depuneri la Luck.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu