Ponturi Fotbal » Franța – Danemarca, Ponturi Pariuri Cupa Mondială 2022, 26.11.2022

Ponturi fotbal » Franța  – Danemarca se va disputa sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 18.00, fiind al doilea meci al grupei D de la CM din Qatar. Partida se va desfășura la Doha, pe Stadium 974.

Cele două echipe se află în grupa D alături de Tunisia  și Australia. După încheierea primei etape, Franța conduce în clasament cu trei puncte, fiind urmată chiar de adversara din acest meci, Danemarca având un punct în urma egalului, 0-0 cu Tunisia.

În primul meci al grupei, Franța a câștigat fără drept de apel în fața Australiei, scor 1-4. În schimb, campioana mondială în exercițiu și una dintre favoritele la câștigarea acestei ediții a CM, gruparea pregătită de către Deschamps Didier are mari probleme de lot. Daca Paul Pogba si Ngolo Kante erau indisponibili inca de inainte de anuntarea loturilor oficiale, Presnel Kimpembe si Christopher Nkuku au parasit recent cantonamentul Frantei din cauza accidentarilor. Poate cea mai mare pierdere a francezilor este cea a lui  Karim Benzema, Balonul de Aur din acest an fiind  nevoit sa revina in Franta dupa ce s-a accidentat la un antrenament.

 

De partea cealaltă, Danemarca a remizat în primul meci din grupă, 0-0 împotriva Tunisiei. Danemarca este cea de-a doua favoriă la calificarea în fazele finale din această grupă, după Franța. Echipa antrenată de  Hjulmand Kasper se află pe locul zece în clasamentul FIFA și este cotată la aproximativ 350 de milioane de euro. Naționala Danemarcei nu a disputat nici un meci amical înaintea începerii CM. De remarcat este faptul că băieții lui Hjulmand au învins în ultimul meci disputat înaintea mondialului chiar pe Franța

Ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Mizăm pe favoriți

Deținătoarea trofeului este favorită în această partidă, dar trebuie avut în vedere faptul că Danemarca i-a învins pe francezi chiar în urmă cu fix două luni. Astfel, vom miza pe faptul că Franța nu va pierde meciul și se vor marca minim două goluri în meci.

H2H & info

  • În ultimele două confruntări directe, disputate chiar anul acesta, Danemarca a învins cu scorul de 0-2 respectiv 1-2.
  • Două victorii și două înfrângeri are Franța în ultimele patru partide disputate.
  • Două victorii, un egal și o înfrângere are Danemarca în ultimele patru meciuri disputate.

Echipe probabile:

Franța: Lloris; Pavard, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

 Danemarca: Schmeichel; Andersen, Christensen, Kjaer; Kristensen, Hojbjerg, Eriksen, Maehle; Skov Olsen, Dolberg, Damsgaard

Ponturi fotbal » Sâmbătă 18.00 Franța –  Danemarca
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1x și peste 1,5 goluri   1.65 Betano

Olivier Giroud 2,70 Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu