Santa Clara vs Oliveirense, Ponturi Pariuri Fotbal Cupa Ligii Portugaliei, 29.11.2022

santa clara - oliveirense

Santa Clara – Oliveirense se va disputa marti, 29 noiembrie, incepand cu ora 22:45, in cadrul etapei a 3-a din Cupa Ligii Portugaliei. Partida se joaca pe „Estádio de São Miguel” din Ponta Delgada.

Santa Clara este ocupanta ultimei pozitii in clasamentul grupei G din Cupa Ligii Portugaliei, dupa ce a fost invinsa de Leixoes in prima etapa (0-1). Gazdele se afla in preajma retrogradarii in primul esalon al Ligii Portugaliei, iar Cupa Ligii ar putea sa „inece amarul” din campionat. Valoarea lotului Santa Clarei este aproximata la 22.55 milioane de euro pe Transfermarkt, iar atacantul Gabriel Silva si extrema stanga Filip Stevanovic sunt cei mai valorosi jucatori. Trupa gazda este antrenata de Mario Silva, manager care a mai fost la „carmele” Boavistei, Almeriei sau a lui Rio Ave in trecut. Inaintea duelului de marti seara, lusitanul are o serie de jucatori indisponibili. Astfel, Marco Pereira, Paulo Henrique, Tomas Domingos, Bruno Jordao, Matheus Nunes, Costinha si capitanul Anderson Carvalho vor lipsi din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea opusa, Oliveirense evolueaza in cea de-a doua Liga a Portugaliei. Formatia vizitatoare a inregistrat 11 puncte in cele 13 etape si se afla la doar doua puncte de primul loc retrogradabil. In cele doua partide disptuate in Cupa Ligii Portugaliei, Oliveirense a fost invinsa de Leixoes (1-2), ca apoi sa remizeze in fata lui Feirense. Lotul oaspetilor este cotat la 2.2 milioane de euro pe Transfermarkt, ceea ce semnifica doar 10% din valoarea lotului adversarei de marti.

Mizam pe victoria gazdelor

Tinand cont de faptul ca doar prima echipa din grupa va accede in fazele eliminatorii, Santa Clara este nevoita sa se impuna in duelul de marti. Gazdele beneficiaza de un lot mult mai valoros decat cel al adversarei si de jucatori care pot face oricand diferenta. Oliveirense evolueaza modest in campionat, iar obiectivul ar fi evitarea retrogradarii in actuala campanie. Astfel, preconizam o partida dominata autoritar de gazde, care inaintea esecului cu Leixoes au avut o serie de 4 partide consecutive fara esec.

H2H & Info

  • Santa Clara s-a impus in ultimul duel direct disputat in anul 2018 (2-1).
  • Oliveirense, fara victorie in precedentele 6 partide oficiale.
  • Santa Clara a marcat in ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu.
Echipe probabile: 

Santa Clara: Gabriel Batista; Quintilla, Paulo Eduardo, Boateng, Diogo Calila; Victor Bobsin, Valente; Rildo, Almeida, Andrezinho; Matheus Babi.

Oliveirense: Gomez da Silva; Maga, Freitas, Da Rocha Borges, Kazu; Ibrahima, Graca; Duarte, Michel, Barreto; Marques.

Ponturi fotbal » Mar 22:45 Santa Clara – Oliveirense

gazdele castiga: Cota 1.60 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu