Ponturi fotbal » Costa Rica – Germania, Ponturi Pariuri Cupa Mondială, 01.12.2022

Ponturi fotbal » Costa Rica  –  Germania se va disputa joi, 1 decembrie, începând cu ora 21.00,  meci contând pentru ultima etapă a  grupei E de la CM din Qatar. Partida se va desfășura pe Al Bayt Stadium din Al Khor.

Cele două echipe se află în grupa E alături de Spania și Japonia. Lupta pentru calificare este strânsă înaintea disputării ultimei etape, toate cele patru echipe având șanse de a merge în optimile de finală ale competiției.

Costa Rica este ocupanta locul trei în clasamentul grupei E, acumulând trei puncte după disputarea primelor două etape. În precedentele partide, costaricanii au pierdut clar 0-7 împotriva Spaniei dar și-au revenit surprinzător, câștigând 0-1 cu Japonia.  Dintre toate cele patru echipe, Costa Rica are cea mai slabă apărare, într-o eventuală departajare la golaveraj având șanse minime de calificare.

De partea cealaltă, Germania, de patru ori campioană mondială, este dezamăgirea grupei. Nemții se află pe ultimul loc în grupa E, acumulând doar un punct pe finalul partidei cu Spania, încheiată nedecis, scor 1-1. În primul meci, Mannschaftul a pierdut surprinzător, 1-2 cu Japonia, după ce a avut 0-1 și gol anulat. Forma de moment a Germaniei este una foarte slabă, înaintea mondialului nemții obținând o victorie la limită, 0-1 împotriva modestei naționale a Omanului.

Ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Mizăm pe nemți

Nemții sunt favoriți  în acest meci, diferența de valoare dintre cele două loturi fiind evidentă. Chiar dacă echipa antrenată de Hansi Flick nu este în cea mai bună formă, Germania știe să gestioneze un meci decisiv de calificare.  Astfel, vom miza pe faptul că Germania va conduce atât la pauză cât și la final.

H2H & info

  • Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în 2006 la CM disputant chiar în Germania, acolo unde reprezentativa țării gazdă a învins cu scorul de 4-2.
  • Două goluri a marcat Germania în grupa E.
  • Șapte goluri a primit Costa Rica în grupa E, toate de la Spania.

Echipe probabile:

Costa Rica: Navas; Fuller, Duarte, Vargas, Watson, Oviedo; Torres, Borges, Tejeda, Campbell; Contreras

 Germania: Neuer; Klostermann, Sule, Rudiger, Raum; Kimmich, Gundogan; Gnabry, Musiala, Sane; Fullkrug

Ponturi fotbal »  Joi   Costa Rica –  Germania 21.00
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Germania 2/2   1.42 Betano

Fullkrug înscrie oricând 1,83 Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu