GOG – PSG, Ponturi Pariuri Handbal Liga Campionilor, 30.11.2022

GOG - PSG

GOG Handbold si PSG se intalnesc in a 8-a etapa a grupei A, din Liga Campionilor la handbal masculin. Confruntarea se va disputa miercuri, nu inainte de ora 21:45. 

GOG si PSG au produs un adevarat spectacol in saptamana precedenta. Cele doua echipe s-au intalnit la Paris, acela fiind si primul duel direct. Gazdele s-au impus cu scorul de 41-36, intr-o partida in care Kamil Syprzak, Dainis Kristopans si Luc Steins au marcat cate 7 goluri.

Dupa succesul din ultima etapa a grupei A, dar si cel din ultima etapa a campionatului francez, PSG a ajuns la o serie de 14 victorii consecutive, in toate competitiile. In aceasta grupa, trupa lui Raul Gonzalez ocupa pozitia secunda, cu sase victorii si o singura infrangere.

GOG este doar a 4-a clasata in grupa A, cu un bilant echilibrat, trei victorii, o remiza si trei infrangeri. Aceasta proportie se mentine si in partidele disputate pe teren propriu, unde danezii au o victorie, 33-32 cu Magdeburg, o remiza, 38-38 cu Dinamo Bucuresti, si o infrangere, 30-31 cu Telekom Veszprem.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube

Mizam pe ofensiva oaspetilor

Unul dintre cei mai buni marcatori din tabara echipei din Paris, Elohim Prandi, a lipsit in ultimele doua meciuri ale echipei si inca nu se stie daca va fi prezent in aceasta confruntare. Chiar si fara el, PSG a facut spectacol in partidele respective, marcand 41 si 38 de goluri. GOG este o echipa care practica un joc rapid, unul care ofera multe actiuni de atac. Alegem sa mizam pe minim 35 de goluri marcate de oaspeti.

H2H & info

  • Precedentul duel direct s-a disputat in turul grupei A, atunci cand PSG s-a impus cu scorul de 41-36;
  • PSG ocupa pozitia secunda in grupa A (sase victorii si o infrangere), in timp ce GOG se claseaza pe locul 4 (trei victorii, o remiza si trei infrangeri);
  • Kamil Syprzak este al doilea cel mai bun marcator din actualul sezon al Ligii Campionilor, cu 48 de goluri marcate;

Ponturi handbal » Miercuri 21:45 GOG Handbold – PSG
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro 
PSG marcheaza peste 34,5 goluri – Cota 1.75 la Superbet 


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu