Ponturi fotbal » Camerun – Brazilia, Ponturi Pariuri Cupa Mondiala 2022 Qatar, 02.12.2022

camerun - brazilia

Ponturi fotbal Cupa Mondiala 2022 » Camerun – Brazilia, meci din cadrul etapei 3 a Grupei G de la Cupa Mondiala 2022 Qatar, este programat vineri, de la ora 21:00.

Camerun este ocupanta pozitiei a 3-a in clasamentul grupei G de la Cupa Mondiala din Qatar. Africanii au fost invinsi la limita de Elvetia in prima etapa (0-1), in urma unei prestatii „tematoare”. Apoi, camerunezii au remizat in fata Serbiei (3-3), in cadrul unei partide spectaculoase. Selectionata condusa de Rigobert Song a fost condusa de europeni cu scorul de (1-3) in minutul 53, dar golurile marcate de Aboubakar si Choupo-Moting mentin sperantele pentru africani. Andre Onana a parasit echipa Camerunului la Cupa Mondiala din Qatar, dupa ce a intrat intr-un conflict cu selectionerul Rigobert Song. Astfel, inlocuitorul sau a fost portarul Devis Epassy, care evolueaza in campionatul din Arabia Saudita.

Brazilia conduce clasamentul grupei G de la Cupa Mondiala din Qatar, asigurandu-si calificarea in fazele eliminatorii ale competitiei. Sud-americanii au invins-o pe Serbia in prima etapa (2-0), intr-o maniera mult mai clara decat a aratat tabela la finalul meciului. Apoi, Brazilienii au invins o alta formatie europeana, Elvetia, gratie golului superb marcat de Casemiro in minutul 83. Selectionerul Tite va menaja o parte din jucatorii care au evoluat in cele doua etape, dar „rezervele” ar putea sa construiasca inca o echipa nationala care se poate lupta pentru trofeu. Neymar nu va putea evolua in ultimul meci din cauza unei accidentari, dar „vedeta” lui PSG ar putea fi folosit in fazele eliminatorii ale competitiei, in cazul in care se va recupera.
Mizam pe numarul cornerelor

Desi este deja calificata in fazele eliminatorii, consideram ca Brazilia va „tura motoarele” in ultima partida. Nationala Camerunului a avut prestatii decente in cele doua partide, dar nu putem spune ca a impresionat. Totusi, africanii au nevoie de victorie pentru a mai putea spera la calificarea in rundele eliminatorii, fapt pentru care consideram ca vor forta. Astfel, ar putea lasa spatii pe faza defensiva care ar putea fi fructificate de brazilieni. In ciuda faptului ca menajeaza o parte din jucatori, Brazilia ramane o formatie foarte puternica, extrem de greu de oprit pe atac. Drept urmare, preconizam foarte multe sanse de gol de partea sud-americanilor, dar si o ambitie si daruire in dreptul africanilor. In concluzie, evitam selectiile de tipul „1×2” si pariem pe minimum 9 lovituri de la coltul terenului, selectie in cota 1.65 pe Efbet.

Echipe probabile

Camerun: Epassy; Fai, Castelletto, Nkoulou, Tolo; Hongla, Anguissa, Kunde; Aboubakar, Choupo-Moting, Toko Ekambi

Brazilia: Alisson; Militao, Marquinhos, Silva, Telles; Casemiro, Guimaraes, Paqueta; Antony, Jesus, Vinicius Jr

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.


H2H & Info
  • Brazilia are o serie de 9 victorii consecutive.
  • Brazilia nu a primit gol in 7 din ultimele 9 meciuri.
  • Brazilia a cucerit Cupa Mondiala in anii 1958, 1962, 1970, 1994 si 2002.
  • Camerun a depasit o singura data faza grupelor la Cupa Mondiala (1990).

Ponturi fotbal » V 21:00, Camerun – Brazilia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
peste 8.5 cornere – Cota 1.65 la Efbet
Pariaza la Efbet Ai BONUS de pana la 750 de RON la primele două depuneri!


Beneficiază de 750 RON de la Efbet

Click aici și deschide-ți cont la Efbet! Vei primi cu până la 750 lei pentru pariuri sportive la primele tale două depuneri. Bonus exclusiv pentru jucătorii noi. Depune și intră în joc!

A. Bonus de Bun Venit 100% pentru prima depunere – Pariu fără Risc pana la 500 RON
B. Bonus de bun venit pentru a doua depunere – 100% Pariu fără risc până la 250 lei

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu