Ponturi fotbal » Argentina – Franța, Ponturi Pariuri Cupa Mondială, 18.12.2022

Ponturi fotbal » Argentina – Franța, finala Cupei Mondiale din Qatar 2022 se joacă duminică, de la ora 17.00 pe „Lusail Stadium” din Al Daayen. Meciul va fi arbitrat de polonezul Szymon Marciniak, acesta fiind ajutat la cele două linii de Pawel Sokolnicki și Tomasz Listkiewicz. Al patrulea arbitru a fost numit Ismail Elfath, în timp ce în camera VAR se va afla Tomasz Kwiatkowski.

Argentina a început foarte slab CM din Qatar, fiind învinsă în primul meci din grupă, 1-2 de Arabia Saudită, una dintre cele mai mari surprize din istoria campionatelor mondiale. În schimb, după partida din etapa inaugurală, naționala condusă în teren de Messi a început să-și intre în formă, câștigând următoarele două meciuri din grupa C cu același scor, 2-0 împotriva Mexicului respectiv Poloniei. În optimile competiției, Argentina a învins 2-1 pe surpriza Australia, în timp ce în sferturi a trecut dramatic la penalty-uri de Olanda, după ce în primele 90 de minute scorul a fost egal, 2-2. Au urmat semifinalele, acolo unde Argentina a învins clar, 3-0 pe Croația, și, așa cum era de așteptat, Leo Messi, desi nu mai este la forma de acum câțiva ani, a tras echipa după el. Argentina a marcat 12 goluri în cele șase partide disputate la CM din Qatar.

De partea cealaltă, Franța și-a respectat statutul de campioană en-titre. În grupe, reprezentativa antrenată de Didier Deschamps, nu a avut nici un fel de probleme, învingând Australia în primul meci, scor 4-1, și Danemarca, scor 2-1. Franța a pierdut ultimul joc din grupă, 0-1 cu Tunisia, dar în acel moment Mbappe și compania erau deja calificați în fazele eliminatorii ale competiției. În optimi a urmat Polonia lui Lewandowski. A fost 3-1 pentru „Les Bleus”, partidă în care Olivier Giroud a deschis scorul înainte de pauză, iar Kylian Mbappe a semnat o „dublă” în ultimul sfert de oră. În sferturile competiției, Franța a câștigat în fața Angliei cu 2-1, după o partidă extrem de spectaculoasă și plină de dramatism. Ajunși în semifinale, băieții pregătiți de Deschamps nu au lăsat loc surprizelor și au învins pe Maroc cu 2-0. În lotul francezilor, Raphael Varane, Ibrahima Konate, Dayot Upamecano, Adrien Rabiot și Kinglsey Coman resimt simptome de gripă și sunt incerți pentru acest meci.

Ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Mizăm pe un meci echilibrat

Ne aflăm în fața unei finale de campionat mondial, poate cel mai așteptat eveniment din sport al anului. Argentina și Franța se vor afla pentru a 13-a oară față în față, aceasta fiind a patra confruntare la un turneu final. Sud-americanii conduc la victorii cu 6-3, alte trei dueluri terminându-se nedecis. Mbappe și Messi sunt în formă și pot oricând print-o execuție să decidă acest meci. Astfel, vom miza pe faptul că partida va fi una echlibrată, în care ambele echipe nu vor căuta să atace decisiv, preferând măcar pentru o repriză un joc la așteptare.

H2H & info

  • Cele două echipe s-au întâlnit la CM din 2018 în optimile competiției, atunci Franța învingând cu scorul de 4-3.
  • 13 goluri a marcat Franța la această ediție de CM.
  • Atât Franța cât și Argentina au încasat câte cinci goluri la acest turneu final.

Echipe probabile:

Argentina: Martinez (GK), Molina, Romero, Otamendi, Acuna, De Paul, Paredes, Fernandez, Mac Allister, Messi & Alvarez

Franța: Lloris (GK), Kounde, Varane, Konate, T. Hernandez, Rabiot, Tchouameni, Dembele, Griezmann, Mbappe & Giroud

Ponturi fotbal »  Duminică 17.00   Argentina –  Franța
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Pauză sau final x 1.52 Betano

Messi marchează oricând  2,72 Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 3


Lasa un comentariu