JO: Finala la saritura in inaltime e mai saraca fara rusoaice. Cine se impune in absenta lor?

Absenta Rusiei de la Olimpiada isi va spune cuvantul in finala feminina de saritura in inaltime. Startul bataliei pentru medalii se da duminica, 21 august, la ora 2:30.    


Rio: Ultima sansa de a castiga aurul pentru cateva dintre cele mai cunoscute sportive

E de urmarit cine va castiga aurul in conditiile in care lipsesc campioana olimpica de la Londra, Anna Chicerova, medaliata cu bronz in aceeasi competitie, Svetlana Shkolina si campioana mondiala Mariya Kuchina. Intr-un asemenea scenariu, probabil inaltimea cu care se va castiga aurul nu va fi foarte mare. In 2012, Chicerova s-a impus cu o saritura de 2.05, dar acum probabil se va ajunge pe la 2.01. E o sansa foarte mare pentru croata Blanka Vlasic sa obtina singurul aur care ii lipseste din palmares. Tinand cont ca are 32 de ani probabil e ultima sa participare la Olimpiada in care poate emite pretentii, dar Blanka a fost urmarita de multe ori de inconstanta. Atleta croata a obtinut argintul la Beijing si a sarit 2.08 in cariera, adica cu un centimetru mai putin decat cea mai buna performanta all-time.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet

Campioana europeana Ruth Beitia poate da si ea lovitura prin obtinerea unei medalii la 37 de ani. E remarcabil modul in care atleta din Spania a ramas la un asemenea nivel in ciuda varstei sale. Americanca Chaunte Lowe are cea mai buna performanta a anului cu o saritura de 2.01, dar la inaltime, de cele mai multe ori, liderul mondial nu e neaparat marele favorit asa cum e in alte probe.


Cote-saritura in inaltime

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Chaunte Lowe – cota 3.00, Locurile 1-3 – cota 1.40

Aur Ruth Beitia – cota 3.50, Locurile 1-3 – cota 1.45

Aur Blanka Vlasic – cota 5.00, Locurile 1-3 – cota 1.90


Sursa imagine: www.diamondleague.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu