Liga 1, etapa a 5-a: Creste cota pe un succes al Stelei in „Derby de Romania”!

Runda este dominata de infruntarea granzilor bucuresteni, Steaua si Dinamo. Echipa lui Reghecampf este favorita la victorie, insa cotatia pariului 1 solist a suferit o serie de variatii, dupa esecul drastic inregistrat de vicecampioana in partida cu Manchester City. Astfel, daca varianta primea o cota de aproximativ 1.70 premergator meciului de marti, acum se poate paria pe Steaua la cota 1.85.

Pana la duelul Steaua – Dinamo, programata sambata de la ora 21:00, in Liga 1 se vor juca alte 2 partide. CSMS Iasi si CS U Craiova deschid runda, cu partida ce urmeaza a se disputa vineri, de la ora 21:00. Elevii lui Napoli sunt neinvinsi in ultimele 4 intalniri cu constantenii.
Sambata, Tg.Mures lupta pentru primele puncte ale sezonului, acasa, impotriva Concordiei Chiajna. La randul lor, ilfovenii au bifat 3 esecuri in primele 4 meciuri ale campionatului.

Duminica se disputa FC Voluntari – Pandurii si CFR – Astra. La Cluj, gazdele vor incerca sa-si ia revansa dupa esecul din Supercupa. In aceeasi masura, un succes contra campioanei en-titre ar duce-o pe CFR la +2 puncte in clasamentul Ligii 1 .

Rivale in restanta de joi, Timisoara si FC Botosani au fost programate in ultima zi a etapei cu numarul 5. Moldovenii vor da piept cu Gaz Metan, echipa pregatita de Pustai, antrenor al botosanenilor pana in primele etapei ale play-out-ului campionatului trecut. Timisoara are meci greu, acasa, cu CSU Craiova.

(sursa foto: blog.efortuna.ro)

Liga 1, etapa a 5-a> Pariaza la Sportingbet – La prima depunere ai un pariu gratuit de pana la 200 ron!

liga 1 sportingbet

Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

(sursa foto: blog.efortuna.ro)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu