Ponturi fotbal » Lazio – Empoli, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 08.01.2023

Ponturi fotbal » Lazio - Empoli, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 08.01.2023

Lazio va juca pe teren propriu cu Empoli in cadrul partidei din runda a 17-a a Serie A,  duminica, de la ora 21:45 – ora Romaniei.

Mizam pe evolutia gazdelor

Lazio ocupa pozitia a 5-a in Serie A, cu 30 puncte cumulate in urma a 9 victorii si a 3 remize, in timp ce Empoli se regaseste pe locul al 13-lea, cu 18 puncte – cu 9 mai mult fata de prima grupare aflata in „zona rosie” a retrogradarii. Astfel, daca pentru formatia din capitala obtinerea tuturor punctelor este obligatorie in perspectiva luptei pentru locurile de Liga Campionilor, oaspetii au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-si sedimenta locul de la mijlocul clasamentului.

In ceea ce priveste formatiile cu care vor aborda disputa de duminica, cea mai buna veste pentru Lazio este reprezentata de revenirea lui Ciro Immobile la FORMA MAXIMA! Atacantul trupei lui Sarri vine dupa golul inscris miercuri si este de asteptat sa „perforeze” poarta lui Empoli in aceasta runda. Aceasta situatie este extrem de probabila, tinand cont de faptul ca Empoli are una dintre cele mai slabe apari din top 14 din Serie A. De altfel, ultimul meci direct s-a incheiat cu 3 goluri reusite de Lazio!

In mod normal, nu ar trebui sa existe nicio indoiala in privinta rezultatului final. Echipa gazdelor este net superioara din punct de vedere valoric si tinem cont atat de acest fapt si alegem sa mizam pe victoria gazdelor. Noi miza pe „1 solist”, insa pentru siguranta puteti opta si pentru selectii combinate.

Echipe probabile

Lazio (4-3-3): Provedel; Lazzari, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Zaccagni;

Empoli (4-3-1-2): Vicario; Stojanovic, Ismajli, Luperto, Parisi; Marin, Grassi, Bandinelli; Baldanzi; Satriano, Caputo.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.


H2H & Info
  • Lazio vine dupa doua infrangeri consecutive in Serie A;
  • Empoli, fara victorie in ultimele 4 deplasari;
  • Ultimul meci s-a incheiat la egalitate, scor 3-3.

Ponturi fotbal » D 16:00, Lazio – Empoli
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 – Cota 1.60 la Efbet

Pariaza la Efbet Ai BONUS de pana la 750 de RON la primele două depuneri!


Beneficiază de 750 RON de la Efbet

Click aici și deschide-ți cont la Efbet! Vei primi cu până la 750 lei pentru pariuri sportive la primele tale două depuneri. Bonus exclusiv pentru jucătorii noi. Depune și intră în joc!

A. Bonus de Bun Venit 100% pentru prima depunere – Pariu fără Risc pana la 500 RON
B. Bonus de bun venit pentru a doua depunere – 100% Pariu fără risc până la 250 lei

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu