Brest – Lens, Ponturi PariurI Fotbal Cupa Franței, 22.01.2023

Ponturi >> Brest  –  Lens  se va disputa duminică, 22 ianuarie, începând cu ora 22.00, meci contând pentru șaisprezecimile de finală ale CupeI Franței. Partida  dintre cele două formații se va disputa pe Stade Francis-Le Blé din Brest.

Cele două echipe joacă în prima ligă franceză.

Pentru a ajunge în această fază a competiției, Brest a trebuit să treacă de Avranches, scor 2-0, o formație din ligile inferioare. În schimb, în campionatul Franței, gazdele au mari probleme, fiind pe locul 17, direct retrogradabil, având doar 15 puncte acumulate. În ultimele cinci etape din Ligue 1, Brest a înregistrat două înfrângeri, două egaluri și o victorie. Formația antrenată de Eric Roy are o defensivă foarte slabă, elevii ecestuia primind nu mai puțin de 34 de goluri în 19 etape. Nici în ofensivă aceștia nu strălucesc, doar 19 goluri marcate, o medie de un gol pe meci. Pentru partida cu Lens, gazdele nu vor putea conta pe Dari, Lage și Castillo, accidentați.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, Lens, la fel ca și adversara din acest meci a trebuit să treacă un tur pentru a ajunge în șaisprezecimile competiției.  Ocupanta locului secund în Ligue 1 a trecut, scor 2-0 de Linas Montlhery, o formație din ligile inferioare ale fotbalului francez. Oaspeții sunt surpriza primei ligi din Hexagon, aflându-se la doar trei puncte de liderul PSG, Lens fiind una din cele două formații care i-a învins pe parizieni în acest sezon. În ultimele cinci etape de campionat, formația pregătită de Franck Haise a înregistrat trei victorii și două remize. Apărarea este punctul forte al echipei, 13 goluri primite, atacul fiind unul destul de bun, 32 de goluri marcate.

Mizăm pe oaspeți

Oaspeții sunt favoriți în acest meci, dar vom miza pe faptul că Lens nu va pierde partida și se vor marca cel puțin două goluri în meci.

H2H & Info

  • Trei goluri a marcat Brest în ultimele trei meciuri disputate.
  • Cinci goluri a marcat Lens în ultimele trei partide jucate.
  • În ultimele trei meciuri directe disputate, Lens a câștigat o singură dată, în timp ce Brest a învins de două ori.

Echipe probabile: 

Brest: Bizot; Fadiga, Duverne, Herelle, Brassier; Honorat, Camara, Lees-Melou, Magnetti, Douaron; Mounie

Lens: Samba; Gradit, Danso, Medina; Frankowski, Claude-Maurice, Fofana, Haidara; Sotoca, Openda, Said

Pariuri fotbal » Duminică 22:00 Brest – Lens

x2 și peste 1.5 goluri: Cota 1.72 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi pentru cele mai bune pariuri pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu