Norvegia – Spania, Ponturi Pariuri Handbal Campionatul Mondial, 25.01.2023

Norvegia - Spania

Norvegia si Spania se intalnesc in faza sferturilor de finala, de la Campionatul Mondial de handbal masculin. Confruntarea se va disputa miercuri, nu inainte de ora 19:00, in Ergo Arena. 

Norvegia si Spania se intalnesc in cel mai echilibrat sfert de finala, de la Campionatul Mondial de handbal masculin din 2023. Ibericii domina intr-o maniera categorica disputele directe, cu 11 victorii si un singur esec.

Nordicii sunt neinvinsi la acest turneu. In faza grupelor preliminare, Norvegia a invins Mcedonia de Nord (39-27), Argentina (32-21) si Olanda (27-26), in timp ce in grupele principale au castigat cu Serbia (31-28), Qatar (30-17) si Germania (28-26).

De partea cealalta, Spania si-a castigat si ea primele cinci partide de la acest turneu, 30-25 cu Muntenegru, 34-26 cu Chile si 35-22 cu Iran, in grupele preliminare, si 27-23 cu Polonia si 31-16 cu Slovenia, in grupele principale. In ultima etapa a fazei grupelor, ibericii au cedat in fata Frantei, cu scorul de 26-28.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Duel defensiv in Ergo Arena

Cu exceptia meciului cu Franta, Spania nu a primit mai mult de 26 de goluri la acest turneu. De partea cealalta, apararea Norvegiei a fost si ea solida, insa nu la fel s-a intamplat si cu ofensiva. Partidele nordicilor, din faza grupelor, nu au depasit bariera de 58,5 goluri marcate, cu doua exceptii, in unul una dintre acestea fiind marcate 59 de goluri. Se anunta un duel echilibrat, in care cele doua defensive ar trebui sa-si faca treaba, asa cum s-a intamplat si in duelul dintre Spania si Franta.

H2H & info

  • Cele doua reprezentative s-au mai intalnit de 13 ori pana in prezent, Spania fiind in avantaj, cu 11 victorii si un singur esec;
  • Spania s-a impus in toate cele patru confruntari directe cu Norvegia, disputate la Campionatul Mondial;
  • Norvegia a jucat de doua ori finala Campionatului Mondial, fiind invinsa de fiecare data, in 2017 si 2019;
  • Spania a castigat de doua ori Campionatul Mondial, in 2005 si 2013;

Pariuri Handbal » Miercuri 19:00 Norvegia – Spania
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Sub 58,5 goluri – Cota 1.50 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi pentru cele mai bune pariuri pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu