Midtjylland – Sporting, Ponturi Pariuri Fotbal Europa League, 23.02.2023

pariuri midtjylland - sporting

Pariuri: Midtjylland – Sporting se va disputa joi, 23 februarie, incepand cu ora 19:45, in cadrul saisprezecimilor de finala ale Europa League. Partida retur se joaca pe „MCH Arena” din Herning.

Midtjylland ocupa pozitia a 4-a in clasamentul din Superliga Danemarcei, dupa succesul obtinut in fata lui Viborg in ultima runda (4-0). „Lupii” au incheiat pe pozitia secunda a grupei F din Europa League, din care au mai facut parte Feyenoord (locul 1), Lazio si Sturm Graz. Toate cele 4 echipe au inregistrat 8 puncte in cele 6 dueluri, dar au fost despartite de rezultatele din meciurile directe. Echipa este antrenata de Alber Capellas, manager iberic care a condus academia Barcelonei intre 2021 si 2022. In meciul tur disputat impotriva lui Sporting, danezii au fost egalati in prelungiri, cedand presiunii exercitate de formatia portugheza. Nordicii nu intampina probleme de lot inaintea partidei disputate joi seara.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Sporting Lisabona ocupa pozitia a 4-a in clasamentul din Liga Portugaliei, cu 41 de puncte acumulate in primele 21 de etape. Lusitanii au evoluat in grupele Champions League in stagiunea curenta, competitie in cadrul careia au incheiat pe locul al 3-lea. „Verzii” participat in grupa D din care au mai facut parte Tottenham (locul 1), Eintracht .Frankfurt (locul 2) si Olympique Marseille. In ultima runda din campionat, Sporting a invins-o intr-o maniera spectaculoasa pe Chaves (3-2) si este pregatita pentru duelul de joi. Desi a dominat copios partida de la Lisabona, echipa antrenata de Ruben Amorim a incadrat doar doua suturi pe spatiul portii. Daniel Braganca va fi indisponibil pentru meciul de joi din cauza unei accidentari, in timp ce Darios Essugo ramane incert.

Lusitanii, favoriti la calificarea in „optimi”

Sporting Lisabona n-a reusit sa castige meciul disputat in Portugalia, dar a avut o prestatie buna. De partea opusa, Midtjylland a preferat sa se axeze pe faza defensiva si sa loveasca decisiv pe contraatac. Consideram ca lusitanii vor fi mai prudenti in mansa retur si vor trata cu mai multa atentie fazele de gol. De altfel, trupa din Lisabona are un lot mai valoros, cu jucatori capabili sa produca oricand diferenta pe teren. Drept urmare, mizam pe cel putin o repriza castigata de oaspeti, selectie in cota 1.50 pe Betano.

H2H & Info

  • Sporting a mai eliminat-o pe Midtjylland in Cupa UEFA in sezonul 2001-2002.
  • Portughezii, neinvinsi in precedentele 4 deplasari oficiale.
  • Sporting a fost semifinalista in Europa League in sezonul 2011-2012.

Echipe probabile: 

Midtjylland (4-3-3): Lossl; Paulinho, Gartenmann, Dalsgaard, Andersson; Olsson, Martinez, Gigovic; Andreasen, Heiselberg, Isaksen

Sporting (3-4-3): Adan; Matheus Reis, Coates, St. Juste; Santos, Ugarte, Pedro Goncalves, Esgaio; Edwards, Paulinho, Arthur Gomes

Pariuri fotbal » J 19:45 Midtjylland – Sporting

oaspetii castiga oricare repriza: Cota 1.50 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi pentru cele mai bune pariuri pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu