Manchester United – Barcelona, Ponturi Pariuri Fotbal Europa League, 23.02.2023

Barcelona

Manchester United si Barcelona se intalnesc in faza 16-imilor de finala din UEFA Europa League. Meciul retur se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Old Trafford.

Manchester United a facut un pas important catre calificarea in faza 8-imilor de finala din Europa League. In turul de pe Camp Nou, „diavolii” au remizat in fata Barcelonei, cu scorul de 2-2.

In duelul din Spania, prima repriza a fost una de tatonare, fara gol marcat. Actul secund a fost cu totul opus, cu nu mai putin de patru goluri marcate. Gazdele au oferit prima lovitura, prin golul marcat de Marcos Alonso, in minutul 50. Marcus Rashford a marcat in minutul 52, pentru ca sapte minute mai tarziu United sa treaca in avantaj, gratie autogolului marcat de Kounde. Scorul final a fost stabilit de Raphinha, in minutul 76.

Pentru Barcelona a fost doar al doilea pas gresit in ultimele 18 partide. Catalanii sunt neinvinsi in aceasta perioda, cu nu mai putin de 16 victorii obtinute in toate competitiile.

De partea cealalta, Manchester United vine dupa o victorie convingatoare in Premier League, 3-0 in fata celor de la Leicester. Marcus Rashford a fost din nou impresionant, cu doua goluri marcate. A fost al 5-lea meci consecutiv cu gol marcat pentru atacantul lui Erik Ten Hag.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, acesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Calificare pe „Teatrul Viselor”

Ol Trafford a fost o adevarata fortareata in acest sezon. Publicul de pe acest stadion a fost cu adevarat impresionant in derby-urile pe care Manchester United le-a disputat in actuala stagiune. Ne asteptam ca fanii gazdelor sa creeze un adevarat infern pentru tinerii jucatori de la Barcelona si sa-si conduca echipa catre o calificare in runda urmatoare din UEFA Europa League.

H2H & info

  • Cele doua echipe s-au mai intalnit de 11 ori in competitii oficiale, de fiecare data in Liga Campionilor, Barcelona fiind in avantaj, cu cinci victorii, o remiza si o infrangere;
  • Barcelona si Manchester United si-au disputat de doua ori finala Ligii Campionilor, catalanii reusind sa se impuna in ambele ocazii, 2-0 in 2009 si 3-1 in 2011;
  • Barcelona este neinvinsa in ultimele 18 partide jucate in toate competitiile, cu 16 victorii;

Echipe probabile

Manchester United: De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw – Casemiro, Sabitzer – Sancho, Fernandes, Rashford – Weghorst;
Barcelona: Ter Stegen – Kounde, Araujo, Alonso, Alba – De Jong, Busquets, Kessie – Raphinha, Lewandowski, Fati;

Ponturi fotbal » Joi 22:00 Manchester United – Barcelona
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Manchester United se califica – Cota 1.65 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi pentru cele mai bune pariuri pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu