Manchester City – RB Leipzig, Ponturi Pariuri Fotbal Liga Campionilor, 14.03.2023

Ponturi >> Manchester City  – RB Leipzig se va disputa marți, 14 martie, începând cu ora 22.00, meci contând pentru manșa retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Partida  dintre cele două formații se va disputa pe Etihad Stadium din Manchester. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1

Manchester City este la ora actuală una dintre cele mai puternice echipe din lume, bugetul acesteia fiind an de an unul nelimitat. Obiectivul lui Guardiola este cucerirea trofeului, având în vedere că fomației pe care o antrenează îi lipsește Liga Campionilor, deși s-au plătit bani grei pe transferuri în fiecare an. În Premier League, gazdele duc o bătălie dură cu Arsenal pentru titlul de campioană a Angliei. Manchester City se află pe locul doi cu 61 de puncte după 27 de etape, la cinci lungimi față de gruparea londoneză. În ultimele cinci etape din Premier League, elevii tehnicianului spaniol au patru victorii și o remiză,  cea din urmă fiind o adevărată surpriză, 1-1 cu Nottingham Forest. Așsa cum era de așteptat, City este o adevărată mașină de goluri, nu mai puțin de 67 de reușite doar în competiția internă. Principala gură de foc este norvegianul Haaland care are 28 de goluri doar în primul eșalon al fotbalului englez. Pentru acest meci nu va face parte din lotul echipei Mendy care este suspendat.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, RB Leipzig vine la Manchester din postura echipei care nu are ce pierde. Oaspeții păstrează șanse de calificare în fața colosului englez, după rezultatul de egalitate obținut pe teren propriu. Formația finanțată de o companie din domeniul băuturilor energizante este în formă și în competiția internă. Astfel, Leipzig se află pe locul trei cu 45 de puncte, la șapte lungimi de liderul Bayern Munchen. Principalul obiectiv al grupării din estul Germaniei este obținerea uneia dintre pozițiile 2-4, ce asigură prezența în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. În ultimele cinci etape de campionat, echipa antrenată de Marco Rose a înregistrat trei victorii și două înfrângeri. La fel ca și adversara din acest meci, RB Leizpig are o forță ofensivă de invidiat, 49 de goluri marcate până acum în Bundesliga. Pentru meciul de la Manchester, tehnicianul german nu se va putea pe patru jucători, Nkuku, Diallo, Gulacsi și Schlager, toți accidentați.

Mizăm pe gazde

Manchester City este mult mai valoroasă decât Leipzig, având în acest moment și avantajul terenului propriu. Oaspeții vin în Anglia din postura unei echipe care oricum nu are ce pierde, astfel că se anunță un meci foarte interesant. Pronosticul meu pentru acest meci este 1 și peste 1.5 goluri în meci.

  • 11 goluri a marcat Manchester City în ultimele cinci meciuri oficiale disputate.
  • Zece goluri  a marcat Leipzig în ultimele cinci meciuri oficiale disputate.
  • În cele trei meciuri directe jucate până acum, fiecare dintre cele două echipe are câte o victorie, în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate.

Echipe probabile: 

Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Rúben Dias; Mahrez, Bernardo Silva, Rodri, Grealish; Gündoğan; De Bruyne; Haaland

RB Leipzig: Blaswich; Henrichs, Orbán, Gvardiol, Raum; Laimer, Kampl; Szoboszlai, Forsberg; Werner, André Silva

Pariuri fotbal » Marți 22.00 Manchester City –  RB Leipzig

1 și peste 1.5 goluri : Cota 1.55 la Betano

pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi pentru cele mai bune pariuri pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu