„U” Cluj – FC Argeș » Ponturi Pariuri Fotbal Play-out SuperLiga, 20.03.2023 »»

Ponturi: „U” Cluj – FC Argeș, va avea loc luni, 20 martie, de la ora 21:00 pe „Cluj Arena”, partida contând pentru prima rundă a play-out-ului SuperLigii, ediția 2022-2023. În „regular”, „vulturii” s-au impus pe teren propriu cu 3-1, returul de la Cluj terminându-se nedecis, scor 1-1.

Urmărește live SuperLiga pe Livescore Pariuri1x2.ro.

„U” Cluj – FC Argeș
Cote Luck: 1.76 3.55 5.25

Cele două formații sunt despățrite de doar trei lungimi la startul acestui play-out. „Șepcile Roșii” se află pe locul 5 cu 17 puncte, iar „vulturii” pe locul 8 cu 14 puncte, beneficiind și de rotunjirea de 0.5 puncte aplicată echipelor care au terminat „regularul” cu punctaj impar.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a încheiat „regularul” cu o umilință, cedând cu un neverosimil 4-0 derby-ul din „Gruia” contra marii rivale CFR Cluj. A fost prima înfrângere pentru „alb-negri” după cinci meciuri consecutive în campionat fără eșec, seria cuprinzând două remize și trei victorii.

De partea cealaltă, FC Argeș vine pe „Cluj Arena” de pe locul 8, loc ce asigură prezența la barajul pentru menținerea în prima ligă. „Vulturii” au fost preluați de Bogdan Argeș Vintilă, acesta devenind al treilea antrenor al sezonului pentru FC Argeș după Andrei Prepeliță și Marius Croitoru.

Miza punctelor puse în joc este uriașă, având în vedere echilibrul care există în acest play-out, unde o serie pozitivă poate propulsa pe orcine pe locurile 1-2, care într-un final ar putea duce în Conference League, în timp ce o serie nefastă poate duce la retrogradare.

Cele mai bune pariuri le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.

Echipe probile: „U” Cluj – FC Argeș
„U” Cluj: Gorcea – Vlădoiu, Miron, Ispas, Ilie, Oancia – Nistor, Remacle, Bic – Thiam, Gomes
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeș: Straton – Tofan, Turda, M. Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike – Crețu, Koubemba, Calcan – P. Garita
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Beneficiaza de 3000 RON BONUS la primele trei depuneri la Luck.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu