Georgia – Norvegia, Ponturi Pariuri Fotbal preliminarii EURO 2024, 28.03.2023

pariuri georgia - norvegia

Pariuri: Georgia – Norvegia se va disputa marti, 28 martie, incepand cu ora 19:00, in cadrul calificarilor pentru EURO 2024. Partida din a doua etapa se joaca pe „Adjarabet Arena” din Batumi.

Georgia ocupa pozitia cu numarul 78 in clasamentul FIFA. In precedenta campanie de calificare la Campionatul European, georgienii au incheiat pe locul al 4-lea, cu 8 puncte inregistrat in 8 partide. De atunci, gazdele s-au dezvoltat pe plan fotbalistic, iar noua generatie a reusit sa o duca pe Georgia in „lumea buna” a fotbalului european. Astfel, selectionata antrenata de Willy Sagnol a reusit calificarea in Liga B din Liga Natiunilor, cu 16 puncte inregistrate in meciurile cu Bulgaria, Macedonia de Nord si Gibraltar. Kvicha Kvaratskhelia este cel mai important jucator din lot, extrema stanga a lui Napoli fiind cotata la 85 de milioane de euro pe Transfermarkt. Mai mult, portarul Mamardashvili este titular incontestabil la Valencia, echipa de traditie in La Liga. Georgienii n-au evoluat in prima etapa din actualele preliminarii, fapt pentru care au disputat un meci amical impotriva Mongoliei (6-1).

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Norvegia ocupa locul 43 in ierarhia FIFA. Selectionata vizitatoare n-a reusit calificarea la EURO 2020, in ciuda celor 17 puncte obtinute din grupa F, din care au mai facut parte Spania, Suedia, Romania, Insulele Feroe si Malta. De altfel, nordicii n-au reusit nici calificarea la Cupa Mondiala din Qatar, dar nici promovarea in Liga A din Liga Natiunilor. In primul meci oficial disputat in actuala campanie, Norvegia a cedat la scor de neprezentare in fata Spaniei. Evidentiem ca cel mai bun jucator al oaspetilor, Erling Haaland, a suferit o accidentare inainte de pauza internationala, fapt pentru care n-a fost convocat. Totusi, nordicii mai au in componenta jucatori talentati, unul dintre ei fiind Martin Odegaard, capitan al echipei nationale si jucator important pentru Arsenal, liderul din Premier League.

Spectacol garantat la Batumi

Norvegia n-a prea contat pe faza ofensiva impotriva Spaniei, dar trebuie sa obtina cel putin un punct in meciul cu Georgia. Gazdele nu mai sunt de neglijat, avand in componenta o multime de jucatori talentati care evolueaza la cluburi talentate din Europa. Totusi, nordicii pornesc favoriti in meciul de marti seara, cu un lot mai complex si mai puternic decat al adversarei. Pentru mai multa siguranta, evitam sa ne „avantam” pe selectiile de tipul „1×2” si pariem pe numarul golurilor. Astfel, preconizam un duel deschis, cu multe sanse de gol, in care tabela va avea minimum doua schimbari.

H2H & Info

  • Norvegia s-a impus in cele doua intalniri directe.
  • Georgia, fara esec pe teren propriu din luna noiembrie a anului 2021.
  • Norvegia s-a impus in 5 din ultimele 9 deplasari oficiale.

Echipe probabile: 

Georgia: Mamardashvili; Kashia, Dvali, Kobakhidze; Lobzhanidze, Kvekveskiri, Aburjania, Gocholeishvili; Kvaratskhelia, Zivzivadze, Chakvetadze

Norvegia: Nyland; Ryerson, Ostigard, Strandberg, Meling; Odegaard, Berg, Aursnes; Berge, Sorloth, Elyounoussi

Pariuri fotbal » Mar 21:45 Georgia – Norvegia

2-4 goluri: Cota 1.53 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi pentru cele mai bune pariuri pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu