Este Farul 100% îndreptățită să câștige titlul? Tu ce spui?

Farul, 100% îndreptățită să câștige titlul? Tu ce spui?

Cu patru runde înainte de finalul play-off-ului ediției 2022-2023 din SuperLigă, titlul a rămas o afacere în trei, lupta urmând a se da între Farul, FCSB și CFR Cluj.

Aceasta este atât ordinea în clasament, „rechinii” fiind lideri cu 43 de puncte, urmați la trei lungimi de „roș-albaștri” și la cinci puncte de ardeleni, cât și preferința bookmakerilor la titlu.

La agenția Superbet, Farul are prima șansă la titlu, cu o cotă de 1.85, principala contracandidată la câștigarea campionatului a trupei „Regelui” fiind FCSB, cu o cotă de 3.00 Ajunsă pe locul 3 campioana CFR Cluj a ajuns pe locul 3 și în topul preferințelor bookmakerilor, având o cotă de 4.50 pentru a păstra „coroana” în „Gruia”.

Aflate pe locurile 4 și 5 în play-off, Univ. Craiova și Rapid au doar șanse teoretice la titlu, având cote enorme pentru a reuși minunea, în timp ce Sepsi OSK, este scoasă total din calcule.

CLASAMENT PLAY-OFF LA ZI:

  1. Farul – 43 puncte
  2. FCSB – 40 p.
  3. CFR Cluj – 38 p.
  4. Univ. Craiova – 35 p.
  5. Rapid – 34 p.
  6. Sepsi – 25p.

PROGRAMUL PRIMELOR 3 CLASATE PÂNĂ LA FINALUL SEZONULUI:

FARUL – RAPID (A), CRAIOVA (D), FCSB (A), CFR (D)
FCSB – SEPSI (A), CFR (A), FARUL (D), RAPID (A)
CFR – CRAIOVA (A), FCSB (D), SEPSI (D), FARUL (A)

Suflă „Regele” „coroana” CFR-ului?

De departe Farul este revelația acestui sezon al SuperLigii. Fără a avea ca obiectiv la startul campionatului câștigarea titlului, trupa „Regelui” se află la distanță de doar patru meciuri de a sufla „coroana” CFR-ului.

Cu un Denis Alibec reinventat, cu „puști” de rasă care nu spuneau nimic la startul campionatului dar care au confirmat așteptările lui Gică Hagi, și i-am aminti aici în primul rând pe Louis Munteanu sau Adrian Mazilu, „rechinii” sunt îndreptățiți să viseze la câștigarea campionatului. Și asta pentru că, cu mici accidente, jocul etalat de echipa lui Hagi a fost unul plăcut, spectaculos și foarte consistent, dovadă fiind faptul că per total, Farul este superioară la toate capitolele contracandidatelor sale.

Cotele Superbet la câștigarea titlului în SuperLiga:

„Rechinii” domină la toate capitolele!

În total (n.r. sezon regular + play-off) „alb-albaștrii” au acumulat 75 de puncte, față de CFR Cluj și FCSB care au obținut 69 respectiv 68 de puncte, Farul fiind de altfel și echipa cu cele mai multe victorii, 22,  față de 21 ale CFR-ului și 20 ale FCSB-ului dar și formația cu cele mai puține înfrângeri, respectiv 5, față de 9 ale ardelenilor și 8 ale „roș-albaștrilor”. De asemenea, Farul este echipa cu cele mai multe goluri marcate, având în total 63 de goluri, față de 61 ale trupei lui Dan Petrescu și 59 ale bucureștenilor.

Nu în ultimul rând, defensiva „Regelui” a mers „ceas”, Farul fiind echipa cu cele mai puține goluri primite, 35, față de 37 ale clujenilor și 41 ale trupei lui Gigi Becali. Aceste cifre prezentate mai sus vin să întărească poziția Farului, o echipă bine articulată și stabilă, față de CFR Cluj, care este o umbră a formației care a dominat Liga 1 în ultimii cinci ani și FCSB, o echipă care deși are jucători de calitate, poate cei mai valoroși din România, nu are o bancă stabilă, Gigi Becali jucându-se în continuare „de-a antrenorul”.

La egalitate cu FCSB și CFR, Farul este avantajată!

Pe lângă avansul de trei respectiv cinci puncte pe care îl au cu patru runde înainte de finalul play-off-ului față de FCSB și CFR Cluj, Farul are de partea sa un atu care poate fi decisiv în economia luptei la titlu. Și asta pentru că, în cazul în care va termina la egalitate de puncte cu fiecare din cele două, va avea câștig de cauză la departajare, având în vedere că față de „roș-albaștri” și de ardeleni, echipa lui Gică Hagi nu a beneficiat de rotunjirea de 0.5 puncte aplicată la intrearea în play-off, terminând „regularul” cu punctaj par (64 puncte) față de CFR și FCSB care au încheiat prima parte a campionatului cu punctaj impar, 63 respectiv 57 de puncte.

DESCHIDE CONT – AI 500 LEI BONUS

„Rechinii” avantajați de program!

Un alt aspect extrem de important în ecomonia luptei la campionat îl reprezintă programul ultimelor patru etape, unul favorabil „rechinilor”, având în vedere că se vor duela cu cele două contracandidate în ultimele două etape.

Farul va primi în această rundă la Ovidiu vizita Rapidului, o echipă pe care a învins-o în „regular” pe teren propriu (2-1) și în fața căreia este neînvinsă  în prima ligă, după care se va deplasa în Bănie pentru duelul cu Univ. Craiova. În penultima etapă trupa lui Hagi va primi la Ovidiu FCSB, urmând a închide sezonul în „Gruia” cu CFR Cluj, cu un meci la startul căruia ar putea fi campioană în cazul în care păstrează avansul pe care îl are în acest moment în primul rând față de FCSB.

Dacă în această rundă au aparent misiuni ușoare, având în vedere că vor juca pe teren propriu cu Sepsi OSK repsectiv Univ. Craiova, FCSB și CFR Cluj se vor duela runda viitoare pe „Național Arena” într-un meci care ar putea fi capital în privința șanselor la titlu, învinsa din derby urmând mai mult ca sigur de a ieși din lupta la campionat. În ultimele două runde FCSB se va deplasa la Ovidiu și va primi pe teren propriu vizita Rapidului în timp ce CFR Cluj va merge la Sf. Gheorghe și va primi acasă Farul.

Dacă ar fi să tragem o concluzie am putea spune că la acest moment Farul este în proporție de 65% favorită la câștigarea campionatului, FCSB având 25% șanse la titlu, în timp ce CFR Cluj păsterază doar 10% șanse pentru a cuceri al șaselea titlu consecutiv.

Ești de acord cu noi? Spune-ne părerea ta!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu