Wolves vs Everton, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 20.05.2023

Ponturi Pariuri »» Wolves vs Everton se va disputa sâmbata, 20 mai, incepand cu ora 17:00 în etapa a 37-a din Premier League. Partida se va juca pe Molineux Stadium din Wolverhampton.

În confruntarea directa din turul sezonului, Wolves s-a impus cu 2-1 chiar în fieful adversarei. De punctat este faptul ca a fost a 3-a victorie consecutiva în meciurile directe.

Echipa gazdã vine dupa înfrângerea suferita weekend-ul precedent pe Old Trafford, 2-0 cu Manchester United. A fost a 3-a partida pierduta în deplasare de lupi, iar din ultimele 7 meciuri jucate afara Wolves a adunat doar doua puncte. De remarcat este faptul ca lucrurile stau total diferit atunci când formația lui Lopetegui joaca pe teren propriu. Lupii vin dupa 4 victorii consecutive fara gol primit pe Molineux, cu Aston Villa, Crystal Palace, Brentford și Chelsea. De punctat este faptul ca de aproape 54 de ani, lupii nu au legat 5 victorii pe teren propriu fara gol primit.

În urma acestor rezultate, Wolves ocupa locul al 13-lea cu un total de 40 de puncte, având 9 lungimi peste zona roșie.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipa oaspete a început sezonul cu Frank Lampard pe banca, dar acesta a fost demis în luna ianuarie. În locul lui a fost adus Sean Dyche care a obținut doua victorii în primele trei meciuri și parea ca Everton nu va avea emoții în ceea ce privește retrogradarea. Din pacate pentru fanii de pe Goodison Park, favoriții lor au mai obținut doar doua succese în urmatoarele 13 etape. Ultima victorie a fost obținuta chiar în precedenta deplasare, 5-1 la Brighton. De punctat este faptul ca weekend-ul precedent, caramelele au fost învinse pe teren propriu de Manchester City cu 3-0.

Astfel, Everton ocupa locul al 17-lea cu un total de 32 de puncte, având o lungime peste Leeds și doua peste Leicester, echipe care se afla în zona roșie

H2H & Info
Echipe probabile:

Wolves: Bentley; Semedo, Dawson, Kilman, Bueno; Traore, Neves, Lemina, Nunes; Cunha, Costa
Everton: Pickford; Patterson, Tarkowski, Mina, Mykolenko; Iwobi, Garner, Doucoure, Gueye, McNeil; Gray

Este al doilea sezon consecutiv cu mari emoții pentru fanii de pe Goodison Park. Everton are doar un punct peste zona roșie, iar în ultima etapa va juca pe teren propriu cu Bournemouth. Așadar, un meci extrem de important pentru formația oaspete și ținând cont de faptul ca Wolves este o formație liniștita pe acest final de sezon, pariem pe x2.

Ponturi pariuri fotbal » S. 17:30 Wolves vs Everton
X2: Cota 1.51 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu