Nottingham vs Arsenal, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 20.05.2023

Ponturi Pariuri »» Nottingham vs Arsenal se va disputa sâmbata, 20 mai, incepand cu ora 19:30 în etapa a 37-a din Premier League. Partida se va juca pe City Ground din Nottingham.

În confruntarea directa din turul sezonului, tunarii s-au impus pe Emirates cu un categoric 5-0. De punctat este faptul că pădurarii au câștigat ultimele două meciuri directe disputate pe City Ground, ambele în FA Cup, iar ultima ditre ele s-a jucat anul trecut pe 9 ianuarie.

Echipa gazdã vine dupa remiza de pe Stamford Bridge, 2-2 cu Chelsea. A fost al 4-lea punct pentru pădurari în ultimele două etape și de remarcat este faptul că pe teren propriu vin după două victorii consecutive, 4-3 cu Southampton și 3-1 cu Brighton. Ba mai mult, Nottingham a fost învinsă doar de Manchester United și Newcastle în ultimele 14 etape disputate pe teren propriu, remizând cu Manchester City si Chelsea și învingând pe Liverpool.

În urma acestor rezultate, gruparea condusă de Steven Cooper a urcat pe locul al 16-lea cu un total de 34 de puncte, având 3 lungimi peste Leeds și 4 puncte peste Leicester, echipe care se află în zona roșie.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, Arsenal vine după înfrângerea suferită pe Emirates, 3-0 cu Brighton. Astfel, visul frumos s-a cam terminat pentru fanii londonezi. Tunarii ocupă locul secund cu un total de 81 de puncte, la 4 lungimi distanță de lidera Manchester City, cetățenii având și un meci mai puțin disputat. Practic, echipa lui Guardiola are nevoie doar de un punct în ultimele 3 etape pentru a câștiga titlul în acest sezon de Premier League.

H2H & InfoNottingham a marcat câte cel puțin două goluri în 4 din ultimele 5 etape
Echipe probabile:

Nottingham: Navas; Worrall, Niakhate, Felipe; Aurier, Yates, Danilo, Mangala, Lodi; Gibbs-White, Awoniyi
Arsenal: Ramsdale; White, Kiwior, Gabriel, Tierney; Odegaard, Xhaka, Partey; Saka, Jesus, Trossard

Pe hartie, echipa oaspete este clar formația mai valoroasă, dar pentru Arsenal sezonul s-a cam încheiat, în timp ce Nottingham are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. De evidențiat este faptul că pădurarii s-au descurcat bine în ofensivă în ultima perioadă și în aceste condiții mizăm 1-3 goluri înscrise de formația gazdă.

Ponturi pariuri fotbal » S. 19:30 Nottingham vs Arsenal
Nottingham înscrie 1-3 goluri: Cota 1.50 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu