Holstein Kiel – St. Pauli, Ponturi Pariuri Fotbal Zweite Bundesliga, 19.05.2023

Pariuri: Holstein Kiel- St. Pauli se va disputa vineri, 19 mai, incepand cu ora 19:30, in cadrul etapei a 33-a din Zweite Bundesliga. Partida se joaca pe Holstein-Stadion din Kiel.

Holstein Kiel este o echipă bună din liga a 2-a germană, în ultimii ani având chiar un baraj de promovare în Bundesliga jucat împotriva celor de la FC Koln. Gazdele se află pe locul nouă cu 43 de puncte, fiind o formație lipsită de griji în acest final de sezon. Gruparea antrenată de Dirk Bremser nu se află în cea mai bună formă sportivă, în ultimele cinci etape înregistrând trei eșecuri și două înfrângeri. Jocul practicat de fomația din nordul Germaniei este unul destul de ofensiv, 50 de goluri înscrise în 32 de meciuri, defensiva fiind depășită de 56 de ori.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, St. Pauli a avut un an 2023 aproape perfect. După ce a avut o prima parte a sezonului foarte modestă, fiind pe pozițiile de retrogradare, oaspeții au început anul cu zece victorii consecutive, întrând în calculele promovării. În schimb, în ultimele cinci etape a înregistrat două înfrângeri, două victorii și o remiză. punctele pierdute spulberând speranțele echipei din Hamburg de a promova în Bundesliga. Momentan, St. Pauli se află pe locul cinci cu 54 de puncte, la șase lungimi de poziția a 3-a, cea care asigură prezența la baraj. Gruparea antrenată de Fabian Hürzeler are un sistem ofensiv bun, 50 de goluri înscrise în timp ce defensiva a fost depășită de 35 de ori.

Mizăm pe goluri

Gazdele sunt lipsite de griji pe acest final de sezon, iar oaspeții mai au doar șanse teoretice la poziția a 3-a. Pronosticul meu pentru această partidă este peste 2.5 goluri, având în vedere faptul că ambele au marcat 100 de goluri împreună în Zweite.

H2H & Info

  • Patru goluri a marcat Holstein Kiel  în ultimele cinci meciuri oficiale.
  • Nouă goluri a marcat St. Pauli în ultimele cinci meciuri oficiale.
  • În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.
Echipe probabile: 

Holstein Kiel:  Thomas Daehne, Timo Becker, Hauke Wahl, Stefan Thesker, Mikkel Kirkeskov, Philipp Sander, Lewis Holtby, Fin Bartels, Steven Skrzybski, Fabian Reese, Kwasi Okyere Wriedt.

St. Pauli: Nikola Vasilj, Jakov Medic, Eric Smith, Karol Mets, Manolis Saliakas, Jackson Irvine, Marcel Hartel, Leart Paqarada, Oladapo Afolayan, Lukas Daschner, Elias Saad.

Pariuri fotbal » Vineri 19:30 Holstein Kiel –  St. Pauli

peste 2.5 goluri: cota 1.52 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu