Borussia Dortmund – Mainz, Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga, 27.05.2023

Pariuri: Borussia Dortmund   – Mainz se va disputa sâmbătă, 27 mai, incepand cu ora 16:30, in cadrul etapei a 34-a din Bundesliga. Partida se joaca pe Signal Iduna Park din Dortmund.

Victoria! Acesta este cuvântul de ordine în Dortmund înaintea disputării ultimei etape din Bundesliga. Borussia are nevoie de trei puncte în disputa cu Mainz pentru a cuceri titlul de campioană a Germaniei, un lucru nesperat în pauza competițională din iarnă, atunci când Bayern Munchen avea un avans considerabil. Forma echipei antrenate de Edin Terzic este una foarte bună, patru victorii și o remiză în ultimele cinci etape, o adevărată cursă nebună în lupta pentru trofeul suprem. Fotbalul practicat de elevii tehnicianului croat a fost unul plăcut pe parcursul întreggului sezon, 81 de goluri marcate și 42 de goluri primite.Pentru această partidă decisivă, din lotul gazdelor nu vor face parte Gittens, Coulibaly și Meunier, toți accidentați.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, Mainz este deja în vacanță de câteva etape bune, oaspeții neavând nici un obiectiv pe acest final de sezon. Echipa se află pe locul nouă cu 45 de puncte, per total având un sezon bun pentru o echipă de nivelul acesteia. Forma celor de la Mainz este foarte slabă. în ultimele cinci etape de campionat înregistrând patru înfrângeri și o singură victorie. Printre insuccese, se numără și cele cu Schalke și Stuttgart, două echipe care se luptă din greu pentru surpaviețuirea în primul eșalon al fotbalului german. Formația pregătită de Bo Svensson are golaveraj negativ, 52 de goluri marcate și 53 de goluri primite în 33 de etape disputate. Pentru partida de la Dortmund, tehnicianul danez nu va putea conta pe Ajorque, suspendat, în timp ce Burkardt, Hack, Leitsch și Widmer sunt accidentați.

Mizăm pe gazde

Gazdele au nevoie de victorie pentru a fi sigure de câștigarea titlului de campionă. Borussia Dortmund nu poate rata o asemenea șansă, astfel că pronosticul meu pentru acest meci este 1 pauză/1 final.

H2H & Info

  • 19 goluri a marcat Borussia Dortmund în ultimele cinci meciuri oficiale.
  • Șase goluri a marca Mainz în ultimele cinci meciuri oficiale.
  • În tur, Borussia Dortmund a învins cu scorul de 2-1.
Echipe probabile: 

Borussia Dortmund: Kobel – Wolf, Süle, Hummels (c), Ryerson – Brandt, Can, Bellingham – Malen, Haller, Adeyemi

Mainz:  Zentner (c) – Hanche-Olsen, Bell, Fernandes – da Costa, Barreiro, Kohr, Caci – Stach, Ingvartsen – Onisiwo

Pariuri fotbal » Sâmbătă 16:30 Borussia Dortmund –  Mainz

  1 pauză/1 final: cota 1.53 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu