Hammarby – Varnamo, Ponturi Pariuri Fotbal Allsvenskan, 29.05.2023

Pariuri: Hammarby  – Varnamo se va disputa luni, 29 mai, incepand cu ora 20:00, in cadrul etapei a 10-a din Allsvenskan, primul eșalon al fotbalului din Suedia. Partida se joaca pe Tele2 Arena din Stockholm.

Hammarby este o formație de tradiție în fotbalul suedez, fiind clasată pe poziția a 3-a în campionatul trecut, calificându-se în următoarea ediție din Europa Conference League. Actuala stagiune este una modestă, începutul fiind dezamăgitor pentru fanii echipei, doar locul zece după nouă runde și 12 puncte acumulate. Linia de clasament a celor de la Hammarby este formată din trei victorii, trei remize și patru înfrângeri, în ultimele cinci etape gazdele înregistrând trei remize, o victorie și o înfrângere. Gruparea antrenată de Cifuentes Marti are o defensivă foarte slabă, nu mai puțin de 18 goluri primite și 15 goluri marcate.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, Varnamo este o echipă modestă din campionatul suedez, ediția precedentă de campionat fiind încheiată de gazde abia pe locul zece. Nici în actuala stagiune lucrurile nu stau mai bine pentru Varnamo, locul 12 în clasament cu doar nouă puncte acumulate. Linia de clasament a formației antrenate de Jonas Thern este una slabă, trei victorii și șase înfrângeri . De altfel, gruparea tehncianului suedez are o formă sportivă foarte slabă, patru înfrângeri și o victorie în ultimele cinci etape de campionat. Cu doar șapte goluri marcate, Varnamo are a doua cea mai slabă ofensivă din Allsvenskan.

Mizăm pe gazde

Gazdele sunt mai valoroase chiar dacă au început modest această ediție de campionat. Pentru Hammarby este ocazia perfectă pentru a acumula încă trei puncte în clasament, având în vedere că întâlnește o echipă fără prea mari pretenții. Astfel, pronosticul meu pentru această partidă este Hammarby câștigă.

H2H & Info

  • Șapte goluri a marcat Hammarby  în ultimele cinci meciuri oficiale.
  • Patru goluri a marcat Varnamo în ultimele cinci meciuri oficiale.
  • Ultimele două întîlniri directe au fost câștigate de Varnamo.
Echipe probabile: 

Hammarby: Oliver Dovin, Markus Karlsson, Edvin Kurtulus, Shaquille Pinas, Simon Strand, Nahir Besara, Loret Sadiku, Tesfaldet Tekie, Joel Nilsson, Adi Nalic, Abdelrahman Boudah.

Varnamo:  Jonathan Rasheed, Victor Larsson, Victor Eriksson, Emin Grozdanic, Viktor Bergh, Oscar Johansson, Hampus Näsström, Wenderson, Ajdin Zeljkovic, Gustav Engvall, Kenan Bilalovic.

Pariuri fotbal » Luni 20:00 Hammarby –  Varnamo

  Hammarby câștigă: cota 1.50 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu