Villarreal – Atletico Madrid, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 04.06.2023

pariuri villarreal - atletico madrid

Pariuri: Villarreal – Atletico Madrid se va disputa duminica, 04 iunie, incepand cu ora 19:30, in cadrul etapei a 38-a din La Liga. Partida se joaca pe „Estadio de la Ceramica” din Villarreal.

Villarreal ocupa pozitia a 5-a in clasamentul din La Liga gratie celor 63 de puncte inregistrate in cele 37 de etape. „Submarinul galben” si-a asigurat prezenta in grupele Europa League in sezonul urmator, desi a pierdut in deplasarea de la Rayo Vallecano in ultima runda. Trupa condusa de Quique Setien se afla in clasamentul fruntaselor in ceea ce priveste golurile marcate in campania curenta cu nu mai putin de 57 de reusite. Senegalezul Nicolas Jackson a fost pilonul de baza din atacul gazdelor, dupa ce a contribuit decisiv la 15 goluri in sezonul actual. Francis Coquelin rateaza duelul de duminica din cauza unei accidentari, in timp ce Raul Albiol si Jose Luis Morales raman incerti. De altfel, Alfonso Pedraza nu va fi eligibil pentru meciul din ultima runda din cauza unei suspendari.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Atletico Madrid ocupa ultima treapta a podiumului din La Liga cu 76 de puncte acumulate in cele 37 de partide. Formatia vizitatoare ar putea incheia pe pozitia secunda, in cazul in care castiga in fata lui Villarreal, iar rivala Real Madrid nu se impune cu Athletic Bilbao. Trupa condusa de Diego Simeone a impresionat pe atac in campania curenta si a inscris doar cu un gol mai putin decat campioana Barcelona. Experimentatul Antoine Griezmann a fost cel mai important jucator din atac, cu 15 goluri si 14 pase decisive reusite in acest sezon. Reinildo nu va fi disponibil in weekend din cauza unei accidentari, iar Thomas Lemar, Memphis Depay, Jan Oblak si Marcos Llorente sunt incerti.

Mizam pe un debut de meci furtunos

Cele doua echipe au fost puternice pe faza ofensiva in actuala editie din La Liga. Villarreal si-a indeplinit obiectivul pe finalul stagiunii, dar Atletico Madrid spera sa incheie sezonul pe locul al doilea. Pentru a indeplini acest lucru, oaspetii trebuie sa castige duminica, iar Real Madrid sa nu se impuna in fata lui Athletic. Preconizam o prima repriza echilibrata, dar cu multe ocazii de gol deoarece se confrunta doua adversare ce impresioneaza pe atac. Drept urmare, mizam pe 1-2 goluri in prima repriza, pariu in cota 1.57 pe Betano.

H2H & Info

  • Villarreal a inscris de cate doua ori in ultimele 3 intalniri directe.
  • Atletico Madrid n-a mai castigat in meciurile directe din anul 2021.
  • Villarreal a inscris de 14 goluri in ultimele 4 partide disputate pe teren propriu.
Echipe probabile: 

Villarreal: Reina; Foyth, Mandi, P Torres, A Moreno; Parejo, Capoue; Chukwueze, Baena, Pino; G Moreno

Atletico Madrid: Grbic; Molina, Savic, Gimenez, Hermoso, Carrasco; Saul, Barrios, Koke, Griezmann; Morata

Pariuri fotbal » D 19:30 Villarreal – Atletico Madrid

1-2 goluri in prima repriza: cota 1.57 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu