Celta Vigo – Barcelona, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 04.06.2023

celta vigo - barcelona

Celta Vigo – Barcelona se va disputa duminica, 04 iunie, incepand cu ora 22:00, in cadrul etapei a 38-a din La Liga. Partida se joaca pe „Estadio de Balaídos” din Vigo.

Celta Vigo ocupa pozitia a 17-a in clasamentul din La Liga cu 40 de puncte inregistrate in cele 37 de etape. Gazdele si-au complicat calculele in ultimele runde, desi la un moment dat pareau ca nu mai au emotii legate de evitarea retrogradarii. In prezent, Cadiz, Getafe, Valencia, Almeria, Celta Vigo si Valladolid sunt despartite de doua doua puncte si orice scenariu este posibil. Celtii trebuie sa o invinga pe campioana Barcelona pentru a nu depinde de rezultatele contracandidatelor. Acest lucru pare destul de dificil, in conditiile in care echipa a invins-o doar pe codasa Elche in precedentele 11 runde din La Liga. Fran Beltran si Agustin Marchesin continua sa fie indisponibili in tabara gazdelor, dar golgheterul Iago Aspas va fi eligibil pana la ora jocului.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Barcelona este campioana pentru a 27-a oara in La Liga. Catalanii au castigat detasat trofeul, dupa ce au reusit sa-si consolideze un avans considerabil in fata urmatoarelor clasate. Trupa antrenata de Xavi a „incasat” doar 18 goluri in stagiunea curenta, iar multe dintre ele au venit in retur, pe fondul relaxarii echipei. Evidentiem faptul ca Barcelona a inscris de 69 de ori si are cel mai puternic atac, daca o exceptam pe Real Madrid. Robert Lewandowski a impresionat in acest sezon, dupa ce polonezul a inscris 27 de goluri si a „livrat” alte 7 pase decisive. Ronald Araujo si Pedri nu vor evolua in weekend din cauza accidentarilor, dar Xavi are la dispozitie un lot solid, bazat pe jucatori tineri talentati.

Mizam pe un meci spectaculos

Celta Vigo este nevoita sa forteze victoria in fata campioanei Barcelona pentru a-si asigura participarea in sezonul viitor din La Liga. In ciuda unui tur bun, celtii au dezamagit in retur si au pierdut puncte importante in fata echipelor aflate in subsolul clasamentul. Astfel, situatia este una complicata pentru Aspas & Co, daca daca se impun, nu depind de rezultatele contracandidatelor. Barcelona vine cu cea mai puternica echipa la Vigo, dar catalanii au parut relaxati in precedentele runde. Totusi, oaspetii n-au avut mila de rivala locala Espanyol, pe care au invins-o in fata propriilor suporteri si au retrogradat-o. Astfel, mizam pe o partida spectaculoasa, cu goluri din partea ambelor tabere.

H2H & Info

  • Celta Vigo a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri directe.
  • Barcelona a primit cel putin un gol in 3 din precedentele 4 meciuri.
  • Celta Vigo a castigat doar unul din precedentele 7 dueluri directe.
Echipe probabile: 

Celta Vigo: Villar; Mingueza, Aidoo, Nunez, Galan; Veiga, Tapia, O Rodriguez; Perez, Seferovic, Aspas

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Kounde, Christensen, Alba; F de Jong, Busquets, Gavi; Dembele, Lewandowski, Fati

Pariuri fotbal » D 22:00 Celta Vigo – Barcelona

ambele inscriu: cota 1.60 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu