Scoția vs Georgia, Ponturi Pariuri Fotbal preliminarii EURO 2024, 20.06.2023

Ponturi Pariuri »» Scoția vs Georgia se va disputa marți 20 iunie, incepand cu ora 21:45 în etapa a 4-a a Grupei A din cadrul calificarilor pentru EURO 2024. Partida se va juca pe Hampden Park din Glasgow.

Precedentele două confruntări directe au avut loc în cadrul calificărilor pentru EURO 2016. Atunci, ambele echipe s-au impus cu același scor în partidele pe care le-au jucat pe teren propriu, 1-0.

Echipa gazdã vine după un meci jucat sâmbătă în Norvegia. După ce Haaland a deschis scorul în minutul 61 pentru nordici, scoțienii au marcat de două ori pe final de meci. Dykes în minutul 87 și Mclean în minutul 89 au adus victoria pentru reprezentativa condusă de Steve Clarke.

Scoția are un start de vis în aceste preliminarii pentru EURO 2024, după ce în primele două etape au câștigat pe teren propriu cu Cipru (3-0) și cu Spania (2-0). Astfel, cu 9 puncte din 9 posibile, formația gazdă este lideră în Grupa A.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, echipa oaspete vine tot după un succes. Sâmbătă, naționala lui Willy Sagnol a jucat în Cipru și s-a impus cu 2-1. Mikautadze a deschis scorul pentru gruzini, Pittas a egalat înainte de pauză, iar Davitashvili a stabilit scorul final în minutul 84.

Astfel, Kvaratskhelia & Co. au un total de 4 puncte după două meciuri, după ce în prima rundă, Georgia a remizat pe teren propriu cu Norvegia, scor 1-1. Reprezentativa oaspete ocupă poziția secundă, are 5 lungimi mai puțin ca lidera Scoția, dar un punct peste Spania care tocmai a câștigat Liga Națiunilor.

H2H & Info
Echipe probabile:

Scoția: Gunn; Tierney, Hendry, Porteous; Hickey, McGregor, McTominay, Robertson; McGinn, Christie; Dykes
Georgia: Mamardashvili; Kakabadze, Kashia, Lochoshvili; Gocholeishvili, Kiteishvili, Kvekveskiri, Azarovi; Davitashvili, Mikautadze, Kvaratskhelia

Echipa gazdă are un start impresionant în preliminariile EURO 2024 și are prima șansă la victorie într-un meci care nu se anunță foarte spectaculos. În aceste condiții, mizăm pe 1x & sub 3.5 goluri la o cotă de 1.43. Pentru o cotă puțin mai mare, mizăm pe 1-2 goluri înscrise de Scoția.

Ponturi pariuri fotbal » Ma. 21:45 Scoția vs Georgia
1x & 0-3 goluri: Cota 1.43 la Betano
Scoția înscrie 1-2 goluri: Cota 1.60 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu