Israel – Belarus, Ponturi Pariuri Fotbal preliminarii EURO 2024, 12.09.2023

Pariuri: Israel – Belarus se va disputa marti, 12 septembrie, incepand cu ora 21:45, in cadrul rundei a 6-a din preliminariile Campionatului European. Meciul se va juca pe „Bloomfield Stadium” din Tel-Aviv.

Israel ocupa pozitia a 76-a in clasamentul FIFA. Gazdele se lupta cu Romania pentru pozitia secunda, cea care asigura participarea la Campionatul European din 2024. Israelienii au remizat in fata Romaniei in duelul disputat in aceasta toamna, dar jocul selectionatei antrenate de Alon Hazan a aratat mult mai bine decat cel prestat de tricolori. Manor Solomon, jucator transferat de Tottenham in aceasta vara, si Oscar Gloukh (Leipzig) sunt cei mai valorosi jucatori din lotul gazdelor. De altfel, Israel il are in lot pe Daniel Peretz, portar ce a ajuns la Bayern Munchen in ultima perioada de mercato. Presa locala sustine ca Peretz ar urma sa fie titular in duelul cu Belarus.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea opusa, Belarusul ocupa pozitia a 98-a in ierarhia FIFA. Formatia vizitatoare a reusit sa invinga Kosovo in cadrul grupei I, dar a remizat in Andorra in runda precedenta (0-0). Astfel, oaspetii au acumulat doar 4 puncte in cele 5 etape si par exclusi in lupta pentru pozitia secunda in clasament. Evidentiem faptul ca Belarus are cea mai vulnerabila defensiva din aceasta grupa cu o medie de doua goluri „incasate” pe meci pana in acest moment. Selectionata antrenata de Georgiy Kondratjev este evaluata la 13 milioane de euro pe Transfermarkt, iar Andrey Kudravets, portar la BATE Borisov, este cel mai valoros fotbalist din lot.

Pariem pe victoria gazdelor

Israel a aratat excelent in partida disputata in fata Romaniei la finalul saptamanii precedente. Trupa condusa de Alon Hazan a avut ghinion deoarece nu a obtinut toate cele 3 puncte la Bucuresti. De partea opusa, Belarus a aratat modest in deplasarea din Andorra, iar oaspetii raman cu un singur triumf in cele 5 etape. Suntem de parere ca Israel va forta in duelul de marti seara si nu isi va permite vreun pas gresit. De altfel, defensiva vulnerabila a bielorusilor ne face sa credem ca duelul din runda a 6-a va avea minimum doua schimbari ale tabelei.

H2H & Info

  • Israel a invins-o pe Belarus in meciul tur (2-1).
  • Israel n-a pierdut niciun meci oficial in fata Belarusului.
  • Israel n-a reusit sa se califice la un Turneu Final al Campionatului European.

Echipe probabile:

Israel: Da. Peretz; Dasa, Miguel Vitor, Goldberg, Revivo; Do. Peretz, Lavi, Kanichowsky; Gloukh, Weissman, Solomon

Belarus: Plotnikov; Polyakov, Volkov, Politevich, Pechenin; Bykov, Ebony, Korzun, Lisakovich; Kontsevoy, Savitskiy

Pariuri fotbal » Mar 21:45 Israel – Belarus

1 & peste 1.5 goluri: cota 1.53 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu