Koge – Kolding, Ponturi Pariuri Fotbal 1st Division, 14.09.2023

Pariuri: Koge – Kolding se va disputa joi, 14 septembrie, incepând cu ora 20:00, in cadrul etapei a 9-a din 1st Division, al doilea eșalon al fotbalului danez. Partida se joaca pe Capelli Sport Stadion din Koge.

Gazdele vin după un meci spectaculos cu Naestved, 3-3, pe terenul ocupantei ultimului loc. Koge se află pe locul opt cu opt puncte, fiind implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Forma gazdelor este una foarte modestă, în ultimele cinci runde înregistrând trei înfrângeri și două remize. Cu doar 11 goluri înscrise, Koge are a doua cea mai slabă ofensivă din campionat, Horsens, B 03, Helsinbor și Naestved având câte nouă reușite.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, Kolding se află pe locul cinci cu 13 puncte având un bilanț de patru victorii, o remiză și trei înfrângeri. Oaspeții nu se află  în cea mai bună formă posibilă, asta deoarece în ultimele cinci runde de campionat a înregistrat trei eșecuri și două victorii. Gruparea antrenată de Wichmann Kristoffer practică un fotbal deschis, 14 goluri marcate și 12 primite.

Mizăm pe goluri

Koge are o defensivă foarte slabă, 19 goluri primite, dar în ultima rundă jucată a demonstrat și un apetit ofensiv, marcând de trei ori în deplasarea de la Naestved. De partea cealaltă, Kolding are 14 goluri marcate, astfel că ne așteptăm la un meci cu multe reușite. Astfel, pronsoticul meu pentru acest meci este peste 2.5 goluri.

H2H & Info

  • 11 goluri a marcat Kolding în ultimele cinci meciuri disputate.
  • Patru goluri a marcat Koge în ultimele cinci meciuri disputate.
  • În ultimul meci direct dintre cele două formații scorul a fost egal, 1-1.

Pariuri fotbal » Joi 20:00 Koge – Kolding

peste 2.5 goluri în meci : cota 1.62 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu