Verona – Bologna, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 18.09.2023

Pariuri: Verona – Bologna se va disputa luni, 18 septembrie, incepand cu ora 21:45, in cadrul rundei a 4-a din Serie A. Meciul se va juca pe „Stadio Marc’Antonio Bentegodi” din Verona.

Verona a reusit sa se mentina in Serie A dupa ce a triumfat in fata Speziei in meciul de „baraj”. Gazdele au inceput excelent actuala campanie cu victorii impotriva lui Empoli si a Romei in campionat. Mai mult, Verona a reusit sa o elimine pe Ascoli in primul tur al Cupei Italiei. Primul esec al stagiunii curente a venit inaintea pauzei competitionale cand Verona cedat pe terenul lui Sassuolo (1-3). Evidentiem faptul ca „galbenii” au fost preluati de Marco Baroni pe data de 1 iulie, cel ce a antrenat-o pe Lecce in campania anterioara. Lotul gazdelor a scazut considerabil in valoare in aceasta vara, dupa ce Ilic, Caprari, Cancellieri si Simeone au fost vanduti. De altfel, conducerea a investit doar 6.5 milioane de euro in transferurile acestei perioade de mercato.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Bologna a fost lipsita de emotiile retrogradarii in sezonul anterior din Serie A. Oaspetii au incheiat pe locul al 9-lea in clasament, la 23 de puncte distanta de prima pozitie retrogradabila. Drept urmare, conducerea a decis mentinerea pe banca a antrenorului Thiago Motta, italian ce a preluat clubul in urma cu un an. Bologna a debutat in noul sezon cu un triumf in fata Cesenei in Cupa Italiei succecedat de un esec impotriva lui AC Milan in Serie A (0-2). Totusi, vizitatorii au „bifat” 4 puncte in duelurile cu Juventus (1-1) si nou-promovata Cagliari (2-1) disputate in urmatoarele doua runde. Oaspetii au investit 49 de miloane de euro in aceasta vara, iar Karlsson & Beukema (AZ Alkmaar), respectiv Dan Ndoye (Basel) sunt cele mai scumpe achizitii din mercato.

Preconizam un inceput de meci furtunos

Verona pare ca a reusit sa se redreseze sub comanda lui Marco Baroni, iar „dusul rece” din sezonul precedent a fost o lectie buna pentru gazde. De partea opusa, Bologna isi continua parcursul bun izbutit in stagiunea anterioara din Serie A. Oaspetii reusesc sa lupte in fiecare partida si sa puna probleme tuturor adversarelor. Mizam pe o partida interesanta pe arena din Verona in care ambele cluburi vor „tinti” victoria. Gazdele au marcat in toate cele 4 partide disputate in acest sezon, iar Bologna a inscris cu Juventus si Cagliari de 3 ori. In concluzie, mizam pe un debut de meci furtunos si pariem pe cel putin un gol marcat in prima repriza, selectie in cota 1.50 pe Betano.

H2H & Info

  • Verona a obtinut 4 puncte in cele doua partide disputate in sezonul anterior.
  • Precedentele 3 intalniri directe au avut minimum un gol in prima repriza.
  • Verona a inscris in cele 4 partide disputate in acest sezon.

Echipe probabile: 

Verona: Montipo; Dawidowicz, Hien, Magnani; Faraoni, Hongla, Duda, Doig; Mboulla, Lazovic; Ngonge

Bologna: Skorupski; Posch, Beukema, Lucumi, Kristiansen; Moro, Freuler; Orsolini, Ferguson, Karlsson; Zirkzee

Pariuri fotbal » L 21:45 Verona – Bologna

gol marcat in prima repriza: cota 1.50 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu