Finala de la US Open va stabili pozitia Simonei Halep de saptamana urmatoare!

Simona Halep nu si-a putut apara punctele cucerite anul trecut la US Open. Daca sportiva din Constanta reusea la editia din 2015 a turneului de la Flushing Meadows sa ajunga pana in semifinale, de data aceasta s-a oprit in sferturile de finala la capatul unei lupte intense impotriva Serenei Williams. Karolina Pliskova, cehoaica in varsta de 24 de ani, o poate depasi pe romanca in clasamentul WTA daca o va invinge pe Angelique Kerber in finala.


inregistreaza-te - unibet


Simona a inceput Grand Slamul din New York de pe locul al cincilea in ierarhia mondiala. Infrangerea din partida contra Serenei (2-6, 6-4, 3-6) a facut ca jucatoarea antrenata de Darren Cahill sa nu mai repete performanta de la editia precedenta, invinsa de Flavia Pennetta (cea care avea sa castige si trofeul de atunci) in semifinalele din 2015 cu scorul de 6-3, 6-1. Astfel, constanteanca va piarde 350 de puncte WTA, ceea ce inseamna ca saptamana viitoare va incepe avand 4801 de puncte.

Prin jocul rezultatelor, doar Pliskova este cea care o poate intrece in clasament pe sportiva din Romania. Avand 3135 de puncte WTA la startul competitiei, Karolina ar putea urca pe pozitia a cincea gratie celor 2000 de puncte care se acorda invingatoarei. De asemenea, in cazul unui succes, jucatoarea din Cehia o va depasi pe Halep si in clasamentul pe 2016, cel care duce la Turneul Campioanelor, acumuland 4578 puncte WTA, cu 319 mai mult decat tenismena noastra.


Citeste si:

• Simona Halep va participa la Tokyo incepand cu 19 septembrie!
• Echipa Pariuri1x2.ro a analizat cele mai tari meciuri ale weekendului din Anglia: Aici sunt avancronicile si ponturile!

Cote Unibet pentru finala feminina de la US Open: 1,56 victorie Kerber – 2,45 victorie Pliskova


Schimbarile la varful clasamentului nu se opresc aici! Serena Williams, cea care a ocupat prima pozitia timp de 189 de saptamani consecutive (309 in toata cariera ei), va fi detronata, indiferent de rezultatul finalei, de nemtoaica de origine poloneza, Angelique Kerber.

Garbine Muguruza va ocupa locul al treilea, iar Angieszka Radwanska se va mentine pe pozitia a patra.

Finala dintre Angelique si Karoline are loc sambata, 10 septembrie, de la ora 18:00 si va putea fi urmarita in direct la Eurosport 1.


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Sursa imagine: https://newhavenopen.wordpress.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu