Islanda – Liechtenstein, Ponturi Pariuri Fotbal preliminarii EURO, 16.10.2023

Pariuri: Islanda – Liechtenstein se va disputa luni, 16 octombrie, incepand cu ora 21:45, in cadrul etapei a 8-a din preliminariile EURO 2024. Meciul se va juca pe „Laugardalsvöllur” din Reykjavik.

Islanda ocupa pozitia a 67-a in clasamentul FIFA. Gazdele se regasesc pe locul al 5-lea in cadrul grupei J si au sanse infime la calificarea la Turneul Final. Dupa victoria obtinuta in fata Bosniei la jumatatea lunii septembrie (1-0), Islanda a facut un nou pas gresit cu Luxemburg (1-1) vineri seara. Astfel, selectionata antrenata de norvegianul Age Hareide si-a compromis sansele la calificarea la EURO 2024. Chiar si asa, islandezii pornesc mari favoriti in fata codasei grupei, Liechtenstein, iar o victorie spectaculoasa ar putea indulci amarul acumulat in actuala campanie de calificare.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Liechtenstein se afla pe locul 199 in ierarhia FIFA. Selectionata vizitatoare n-a reusit sa castige vreun punct in cadrul grupei J si are o medie de 3 goluri „incasate” pe meci in cele 7 partide. Unicul gol marcat de Liechtenstein a venit in duelul cu Bosnia & Hertegovina, iar protagonistul reusitei este Sandro Wolfinger. Lotul vizitatorilor este cotat la 1.43 de milioane de euro pe Transfermarkt, iar mijlocasul central Michel Buchel, cel ce in prezent nu activeaza la vreun club, este cel mai valoros jucator din lot (300.000 de euro).

Preconizam o intalnire cu multe goluri

Islandei pare ca nu i-a priit schimbul de generatii, iar reprezentanta actuala intampina mari dificultati fotbalistice. Gazdele au inregistrat doar 7 puncte in cadrul primelor 7 etape, iar sansele la participarea la EURO 2024 sunt infime. Totusi, islandezii au surclasat-o pe Liechtenstein in meciul tur, iar luni seara au oportunitatea de a se revansa in fata propriilor suporteri pentru parcursul slab din aceste preliminarii. Drept urmare, mizam pe cel putin 4 schimbari ale tabelei din Reykjavik, selectie consolidata de carentele mari aratate de apararea Liechtensteinului in aceste calificari.

H2H & Info

  • Islanda s-a impus cu scorul de 7-0 in meciul tur disputat in fata Liechtensteinului.
  • Liechtentein n-a mai invins Islanda din anul 2007.

Echipe probabile: (in curand)

Pariuri fotbal » L 21:45 Islanda – Liechtenstein

peste 3.5 goluri: cota 1.80 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu