Pariurile lui Sabin (07.11): Triplă de Ligă » Man. City, Porto & Milan – PSG!

Pariurile lui Sabin (27.09.2024)

Pariurile lui Sabin (06.11)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Pariurile lui Sabin (07.11)

Plasăm cash pariurile de marți. Ieri, două din trei câștigătoare, iar azi alte 3 selecții, toate din Liga Campionilor. Mergem pe gol în ambele reprize la Man. City – Young Boys, duel în care ”cetățenii” pot obține la pas  succesul echivalent cu calificarea în faza următoare.

După succesul cu 4-1 din deplasarea la Antwerp, Porto vrea să facă spectacol și în duelul cu belgienii de acasă, o victorie care le-ar aduce cel mai probabil o calificare, alături de Barcelona, în primăvara competiției.

În sfârșit, pentru meciul serii, Milan – PSG, combin pariurile. Nu cred că PSG va pierde, așa cum nici nu cred că se vor marca mai mult de 5 bobițe. Am și câteva cornere, mai exact minim 6. La Paris, în succesul cu 3-0 al gazdelor, au fost nu mai puțin de 14 cornere.

Unde putem combina astfel pariurile? Evident că la Betano,  agenție ce vă oferă și în această lună 500 de lei Bonus, prin intermediul linkului din primul comentariu. Utilizați acel link și jucați gratuit la pariuri.

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

500 LEI GRATIS

 

 

 

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu