Pariurile lui Sabin (23.11): Triplăm miza cu ponturi din hochei, handbal & baschet!

Pariurile lui Sabin (27.09.2024)

Pariurile lui Sabin (23.11)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Pariurile lui Sabin (23.11)

Facem pariurile zilei, din profitul de marți, când am avut câștigătoare toate cele 4 ponturi propuse. Triplăm miza cu ponturi pariuri hochei, handbal & baschet!

Azi mixăm sporturile și avem hochei din Finlanda, cu minim 5 goluri marcate, inclusiv extra-time, în Kaipa – JYP, meci între două trupe cu ambiții calificarea în sferturile play-off-ului. Handbal masculin de Liga Campionilor, cu Barcelona în prim-plan. Îi așteptăm pe catalani să se impună destul de clar în meciul de pe teren propriu cu Wisla Plock.

Trecem și în Euroliga de baschet, unde mizez pe un under de 169.5 puncte în meciul Virtus Bologna – Fenerbahce. Ambele trebuie să fie foarte atente și concentrate în acest duel, în care au de recuperat după seriile recente deloc reușite.

18:30 KAIPA – JYP,PESTE 4.5 GOLURI OT – COTA 1.44
21:45 BARCELONA – WISLA PLOCK, GAZDELE HANDICAP -4.5 GOLURI – COTA 1.55
21:30 VIRTUS BOLOGNA – FENERBAHCE, SUB 169.5 PUNCTE – COTA 1.39
Unde combinam azi pariurile? Evident că la Betano,  agenție ce vă oferă până la final de lună, la înregistrare, nu mai puțin de 333 de rotiri gratuite! Utilizați acest  link  și distrați-vă astăzi cu 333 de rotiri gratuite!

 

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

500 LEI GRATIS


 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu