Newcastle – Manchester United, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 02.12.2023

Newcastle - Manchester United

Newcastle si Manchester United se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 14 din Premier League. Confruntarea se va disputa sambata, de la ora 22:00, pe St. James’ Park. 

Unul dintre cele mai interesante dueluri din acest weekend se va disputa pe St. James’ Park. Manchester United cauta sa razbune ultimele doua infrangeri suferite in fata celor de la Newcastle, cel mai recent fiind suferit in acest sezon, 0-3 in Cupa Ligii Angliei, partida disputata pe Old Trafford.

United nu se simte foarte bine pe acest teren, avand doar doua victorii in ultimele doua vizite. In sezonul precedent, trupa lui Erik ten Hag a cedat cu scorul de 0-2, asta dupa ce duelul de pe Old Trafford s-a incheiat fara gol marcat. In finala Cupei Ligii Angliei din sezonul precedent, „diavolii” s-au impus cu scorul de 2-0.

Forma de moment este de partea gazdelor. Daca in Liga Campionilor nu impresioneaza, Manchester United obtine rezultate pozitive in Premier League, unde au ajuns la cinci victorii obtinute in ultimele sase etape. Cel mai recent succes a fost obtinut in deplasarea de la Everton, cu scorul de 3-0. A fost a 4-a victorie la rand obtinuta in deplasare, in campionat.

Newcastle vine dupa remiza bifata pe terenul celor de la PSG. Britanicii au condus pana in al 8-lea minut suplimentar, atunci cand gazdele au primit o lovitura de pedeapsa, transformata de Kylian Mbappe. Golul oaspetilor a fost marcat de Alexander Isak, in minutul 24.

In Premier League, Newcastle a obtinut o victorie categorica in weekend-ul precedent, 4-1 in fata celor de la Chelsea. Pe teren propriu, elevii lui Eddie Howe au ajuns la cinci victorii la rand obtinute in campionat.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Rezultate mincinoase pentru „diavoli”

Manchester United a obtinut cinci victorii in ultimele sase etape din Premier League, insa jocul trupei lui Erik ten Hag nu convinge. In meciurile cu echipe puternice, United pierde fara drept de apel, ceea ce s-ar putea intampla si in aceasta confruntare. Pe St. James’ Park, in acest sezon, Newcastle a invins echipe precum Manchester City, Arsenal sau PSG, si ne asteptam sa se impuna si in fata celor de la Manchester United, formatie care continua sa nu impresioneze prin joc.

H2H & info

  • Newcastle a castigat ultimele doua dueluri directe cu Manchester United, fara gol primit;
  • In ultimele patru confruntari directe nu au marcat ambele echipe;
  • Manchester United ocupa pozitia a 6-a in Premier League (opt victorii si cinci infrangeri), in timp ce Newcastle se claseaza pe locul 7 (sapte victorii, doua remize si patru infrangeri);

Echipe probabile

Newcastle: Pope – Trippier, Lascelles, Schar, Livramento – Guimaraes, Longstaff, Joelinton – Almiron, Isak, Gordon;
Manchester United: Onana – Dalot, Maguire, Lindelof, Shaw – McTominay, Mainoo, Fernandes – Rashford, Hojlund, Garnacho;

Pariuri fotbal » Sambata 22:00 Newcastle – Manchester United
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Newcastle fara remiza – Cota 1.45 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu