Preston – Queens Park Rangers, Ponturi Pariuri Fotbal Championship, 01.12.2023

Pariuri: Preston – Queens Park Rangers se va disputa vineri, 1 decembrie, incepand cu ora 22:00, in cadrul rundei a 19-a din Championship. Partida se va juca pe „Deepdale” din Preston.

Preston North End evolueaza pentru al 9-lea sezon consecutiv in Championship. Gazdele ocupa pozitia a 7-a in editia curenta cu un total de 28 de puncte acumulate in primele 18 runde. Infrangerile suferite in precedentele doua etape au facut ca Preston sa iasa din zona play-off-ului pentru promovare. Totusi, trupa antrenata de Ryan Lowe are de recuperat un handicap de doar doua puncte fata de Hull City. Irlandezul Keane si muntenegreanul Osmajic au contribuit decisiv la 6 goluri in campania curenta si sunt cei mai importanti jucatori din tabara gazdelor. Echipa condusa de Ryan Lowe este cotata la doar 46 de milioane de euro pe Transfermarkt, insa compenseaza valoarea individuala cu forta colectiva. Robbie Brady rateaza duelul de vineri din cauza unei suspendari, dar Preston are la dispozitie cea mai puternica formula de start posibila.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Queens Park Rangers evolueaza pentru al 9-lea sezon la rand in Championship. Situatia oaspetilor este una dificila in stagiunea curenta, dupa ce QPR a inregistrat doar 13 puncte in cadrul primelor 18 confruntari. Astfel, vizitatorii se regasesc pe locul al 22-lea in ierarhia din Championship si au de recuperat un handicap de 3 puncte fata de Huddersfield, formatie ce mai are de disputat o restanta. Conducerea oaspetilor a decis schimbarea antrenorului la finalul lunii octombrie, iar Marti Cifuentes a preluat echipa cu obiectivul de a evita retrogradarea. Managerul iberic a condus echipa de juniori a lui Ajax, iar in ultimele doua mandate le-a antrenat pe Aalborg si Hammarby in nordul Europei.

Meci echilibrat in startul etapei a 19-a din Championship

Preston porneste cu prima sansa la victorie in meciul de vineri seara, dar jocul lui QPR s-a imbunatatit sub comanda lui Marti Cifuentes. Oaspetii au invins-o pe Stoke City in runda anterioara (4-2) si au intrerupt seria negativa. Preston a pierdut ultimele doua confruntari din Championship si are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a nu se indeparta de locurile fruntase. Privind formele actuale ale celor doua cluburi, preconizam o intalnire echilibrata in startul etapei a 19-a, iar pentru mai multa siguranta pariem acoperit pe selectia „PSF X”.

H2H & Info

  • Cele doua echipe si-au impartit victoriile in ultimele 4 confruntari directe.
  • QPR a castigat doar unul din ultimele 13 meciuri oficiale.
  • Preston s-a impus doar in una din precedentele 5 partide disputate pe teren propriu.

Echipe probabile:

Preston: Woodman; Storey, Lindsay, Hughes; Ramsey, Whiteman, Browne, Brady; Holmes, Frokjaer-Jensen; Osmajic

QPR: Begovic; Cannon, Cook, Dunne, Paal; Colback, Field, Dixon-Bonner; Willock, Dykes, Chair

Pariuri fotbal » V 22:00 Preston – Queens Park Rangers

pauza sau final X: cota 1.65 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu