Manchester City vs Tottenham, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 03.12.2023

Manchester City vs Tottenham

se va disputa duminică, 3 decembrie, incepand cu ora 18:30 în etapa a 14-a din Premier League. Partida se va juca pe Etihad Stadium din Manchester.

În confruntările directe din sezonul precedent, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Spurs s-a impus la Londra cu 1-0, în timp ce echipa lui Guardiola a câștigat acasă cu 4-2. De punctat este faptul că Tottenham este printre puținele echipe în fața căreia Manchester City are un bilanț negativ în ultimele sezoane de Premier League. Spurs are 3 succese în ultimele 4 meciuri directe și 5 victorii în precedentele 7 partide directe.

Manchester City vs Tottenham
1.31    5.90    8.75 – Cote din oferta pariuri Betano

Echipa gazdã vine după victoria din Liga Campionilor obținută la mijlocul săptămânii. După ce a fost condusă de Leipzig cu 2-0 chiar pe Etihad, echipa lui Guardiola a reușit să se impună cu 3-2 prin golurile marcate de Haaland, Foden și Alvarez. Astfel, cu o etapă rămasă de jucat, cetățenii și-au asigurat prima poziție în grupa de Liga Campionilor.

Referitor la parcursul din Premier League, Manchester City vine după două remize 4-4 pe Stamford Bridge cu Chelsea și 1-1 acasă cu Liverpool. De evidențiat este faptul că în ambele partide, echipa lui Guardiola a fost egalată în ultimele minute. Astfel, după 13 runde, cetățenii ocupă locul secund în Anglia cu un total de 29 de puncte, la o singură lungime de lidera Arsenal.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, echipa oaspete a avut un start de sezon impresionant. Spurs avea opt victorii și două remize în primele 10 runde și evidențiem victoriile cu Manchester United și Liverpool sau remiza cu Arsenal. Spurs era lideră în Anglia, dar apoi au urmat 3 înfrângeri consecutive pentru echipa lui Ange Postecoglou. Tottenham a fost învinsă acasă de Chelsea cu 1-4, la Wolves a pierdut cu 2-1, iar weekend-ul precedent a pierdut acasă cu Aston Villa, 1-2. De punctat este faptul că în partida cu Chelsea, Spurs a avut doi jucători eliminați, iar cu Aston Villa a termina în 10.

O scădere evidentă de formă pentru gruparea oaspete care a căzut pe locul al 5-lea. Totuși, Spurs este la trei puncte de adversara din această partidă și la patru lungimi de lidera Arsenal

H2H & Info Manchester City vs Tottenham

 

Echipe probabile Manchester City vs Tottenham

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Ake; Akanji, Rodri; Foden, Alvarez, Bernardo, Doku; Haaland
Tottenham: Vicario; Porro, Emerson, Davies, Udogie; Bissouma, Lo Celso; Johnson, Kulusevski, Gil; Son

Spurs este într-o ușoară cădere de forma, iar Manchester City are prima șansă la victorie. În plus, acest duel este un meci care promite spectacol și evidențiem faptul că în ultima perioadă, cetățenii au primit cel puțin un gol în 4 din ultimele 5 meciuri oficiale. Mai exact, două goluri de la Leipzig, un gol de la Liverpool, patru de la Chelsea și unul de la Bournemouth.

Așadar, mizăm pe gol în ambele reprize, iar pentru un profit mai mare încercăm un pariu în cotă 2.35: Manchester City să câștige și ambele înscriu.

Ponturi pariuri fotbal » D. 18:30 Manchester City vs Tottenham
Gol în ambele reprize: Cota 1.40 la Betano
Manchester City să câștige și ambele înscriu: Cota 2.35 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu