Real Madrid – Granada, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 02.12.2023

Pariuri: Real Madrid – Granada se va disputa sambata, 2 decembrie, incepand cu ora 19:30, in cadrul rundei a 15-a din La Liga. Partida se va juca pe „Estadio Santiago Bernabéu” din Madrid.

Real Madrid este vicecampioana editiei precedente din La Liga si semifinalista a Ligii Campionilor. Trupa antrenata de Carlo Ancelotti impresioneaza din nou in competitia internationala unde a „bifat” 5 victorii din tot atatea partide. Madrilenii s-au impus in fata lui Napoli la jumatatea acestei saptamani (4-2), asigurandu-si calificarea in rundele eliminatorii de pe prima pozitie. Victoria obtinuta in deplasarea de la Cadiz din runda anterioara (3-0) i-au adus pe „galactici” din nou in fruntea ierarhiei din La Liga. Real Madrid are 35 de puncte obtinute in cadrul primelor 14 etape si se afla la egalitate de puncte cu Girona, echipa pe care a invins-o in meciul direct. Ancelotti intampina probleme mari de lot inaintea confruntarii din weekend, dar s-a dovedit ca are in componenta un lot solid si a gasit solutiile potrivite in duelul cu Napoli. Kepa Arrizabalaga, Camavinga, Guler, Militao, Modric, Tchouameni si Vinicius Junior rateaza confruntarea de sambata din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Granada a reusit promovarea in La Liga in startul acestui sezon. Oaspetii par coplesiti de aerul rarefiat din primul esalon al Spaniei si se afla in zona inferioara a clasamentului. Granada a inregistrat doar 7 puncte in cadrul priemlor 14 etape, iar lupta din subsolul ierarhiei este acerba. Conducerea oaspetilor a decis schimbarea antrenorului la finalul lunii noiembrie, iar Alexander Medina a preluat clubul in aceasta saptamana. Antrenorul uruguayan a antrenat-o pe Velez Sarsfield in mandatul precedent si se afla la prima „aventura” in Europa. Miguel Rubio si Jesus Vallejo sunt indisponibili pentru confruntarea din capitala Spaniei din cauza accidentarilor.

„Galacticii” au recastigat prima pozitie in La Liga

Real Madrid porneste mare favorita inaintea confruntarii de sambata seara. „Galacticii” au facut spectacol cu Napoli in UCL, desi nu s-au putut baza pe o serie de jucatori importanti. De partea opusa, Granada a dezamagit in acest start de sezon din La Liga, dupa ce a obtinut o singura victorie in primele 14 etape. Totusi, schimbarea antrenorului ar putea aduce o modificare pozitiva in dreptul echipei, fapt pentru care ne asteptam ca oaspetii sa riposteze in meciul de sambata. Trupa vizitatoare a intampinat mari carente in aparare in acest sezon, in timp ce Real Madrid are unul dintre cele mai puternice atacuri din La Liga. Drept urmare, mizam pe selectia „3-5 goluri” in cota 1.65 in oferta Betano Pariuri Sportive.

H2H & Info

  • Real Madrid s-a impus in precedentele 14 confruntari directe.
  • Granada n-a mai castigat in fata Realului din anul 2013.
  • Granada nu a reusit sa castige in ultimele 12 meciuri oficiale.

Echipe probabile: (in curand)

Pariuri fotbal » S 19:30 Real Madrid – Granada

3-5 goluri: cota 1.65 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu