Girona – Valencia, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 02.12.2023

Pariuri: Girona – Valencia se va disputa sambata, 2 decembrie, incepand cu ora 15:00, in cadrul rundei a 15-a din La Liga. Partida se va juca pe „Estadio Municipal de Montilivi” din Girona. 

Girona a impresionat in acest sezon din La Liga. Gazdele ocupa pozitia secunda in clasament, la egalitate de puncte cu Real Madrid (35 puncte) si cu 4 lungimi avans in fata Barcelonei si a lui Atletico Madrid. Trupa condusa de ibericul Michel are cea mai puternica ofensiva in acest start de campanie cu un total de 32 de goluri inscrise in doar 14 meciuri. Artem Dovbyk, fotbalist venit in vara de la Dnipro-1, a contribuit decisiv la 11 goluri in aceasta campanie interna. Din pacate pentru Girona, ucraineanul s-a accidentat si va rata partida cu Valencia din weeekend. De altfel, Artero, Garcia, Jastin, Juan Carlos, Roca si Villa sunt indisponibili pentru duelul de sambata din cauza accidentarilor. 

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Valencia se mentine la jumatatea clasamentului din La Liga. „Liliecii” au inregistrat 19 puncte in cadrul primelor 14 etape, dar au de recuperat un handicap de 6 puncte pana la locurile ce duc in cupele europene. Trupa antrenata de Ruben Baraja a suferit o infrangere drastica pe „Santiago Bernabeu” (1-5) si a remizat in fata Celtei Vigo in precedentele doua etape. Oaspetii au castigat o singura data in deplasare in acest sezon din La Liga, lucru ce s-a intamplat pe terenul Sevillei in runda inaugurala. Andre Almeida si Alberto Mari rateaza confruntarea din weekend din cauza unor accidentari musculare, fapt pentru care misiunea „liliecilor” va fi si mai dificila.

Girona vrea sa revina pe prima pozitie

Girona a fost liderul surprinzator din La Liga pana in runda precedenta. Gazdele au remizat in fata lui Athletic Bilbao si au fost depasite de Real Madrid din cauza rezultatului din meciul direct (0-3). Totusi, trupa condusa de Michel are oportunitatea de a reveni pe prima pozitie, in cazul unei victorii obtinute sambata dupa amiaza. Forma buna traversata de Girona face ca formatia gazda sa fie favorita la triumf in acest weekend. Valencia a fost o echipa inconstanta in prima treime a sezonului, iar in precedentele 5 deplasari din La Liga n-a izbutit sa castige. Drept urmare, mizam pe forta ofensiva a Gironei si pariem pe selectia „PSF 1” in cota 1.50 din oferta Betano Pariuri Sportive.

H2H & Info

  • Cele doua cluburi si-au impartit victoriile in ultimele 4 confruntari directe.
  • Valencia n-a mai castigat pe terenul Gironei din anul 2019.
  • Valencia s-a impus o singura data in deplasare in acest sezon din La Liga.

Echipe probabile: (in curand)

Pariuri fotbal » S 15:00 Girona – Valencia

pauza sau final 1: cota 1.50 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu