Darmstadt vs FC Koln, Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga, 01.12.2023

Darmstadt vs FC Koln

se va disputa vineri, 01 decembrie, incepand cu ora 21:30 în etapa a 13-a din Bundesliga. Partida se va juca pe Merck-Stadion am Bollenfalltor din Darmstadt.

Darmstadt vs FC Koln

2.65    3.40    2.65 – Cote din oferta pariuri Betano

Darmstadt vs FC Koln este un derby pentru evitarea retrogradării, ambele formații fiind în mare dificultate în acest sezon. De altfel, Darmstadt s-a adaptat greu nivelului din Bundesliga în primul sezon de la promovare. Dar chiar și așa reușește să se mențină deasupra liniei retrogradării. La această situație au contribuit decisiv cele două victorii de la începutul lunii octombrie:,4-2 cu Werder Bremen și 2-1 cu Augsburg. Forma sportivă a gazdelor este modestă, în ultimele cinci runde înregistrând două remize și trei înfrângeri. Cu nouă puncte acumulate, jucătorii lui  Lieberknecht se află pe locul 15.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, FC Koln face un sezon catastrofal. Oaspeții sunt pe ultimul loc, o poziție pe care fanii echipei nici nu o concepeau la început de sezon. Cu doar o singură victorie, gazdele au acumulat doar șase puncte și se anunță un an foarte greu pentru acestea. În schimb, pentru FC Koln, meciul cu Darmstadt poate fi momentul cheie al sezonului, un meci al revirimentului. În ultimele cinci etape disputate. ” țapii” au înregistrat două remize, două înfrîngeri și un succes, cel din urmă fiind obținut pe teren propriu cu Monchengladbach.

H2H & Info  Darmstadt vs FC Koln

  • Trei goluri a marcat Darmstadt în ultimele cinci meciuri disputate.
  • 12 goluri a marcat FC Koln  în ultimele cinci partide jucate.
  • În ultimul meci direct, Darmstadt a învins cu scorul de 2-1.

Echipe probabile Darmstadt vs FC Koln

Darmstadt: Brunst – Franjic, Muller, Maglica – Bader, Mehlem, Holland, Nurnberger – Skarke, Honsak, Seydel.
FC Koln: Schwabe – Kilian, Chabot, Hubers – Cartensen, Martel, Kainz, Maina – Ljubicic – Thielmann, Selke.

Partida dintre cele două se anunță una echilibrată, atât Darmstadt cât și FC Koln având mare nevoie de puncte. Oaspeții au doar o victorie în 12 partide din Bundesliga și vor veni să ia toate cele trei puncte, fiind o formație destul de experimentată. Mă aștept la un meci echilibrat, astfel că pronosticul meu pentru acest meci este 2-4 goluri.

Ponturi pariuri fotbal » Vineri 21:30 Darmstadt vs FC Koln
2-4 goluri în meci: Cota 1.47 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu