Bayern Munchen vs Union Berlin, Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga, 02.12.2023

Bayern Munchen vs Union Berlin

se va disputa sâmbătă, 02 decembrie, incepand cu ora 16:30 în etapa a 13-a din Bundesliga. Partida se va juca pe Allianz Arena din Munchen.

Sezonul trecut era un duel între echipele fruntașe ale clasamentului, dar forma foarte slabă în care se află berlinezii, face ca Bayern să fie favorită clară. Gazdele sunt pe locul doi cu 32 de puncte, la două lungimi de Bayer Leverkusen.  Formația antrenată de Thomas Tuchel are cel mai bun golaveraj din Bundesliga 43 de goluri marcate și doar  9 primite. Echipa din Munchen este neînvinsă pe teren propriu în cele șase partide jucate pe Allianz Arena în actualul sezon. Harry Kane este golgheterul campionatului german, englezul reușind 18 goluri în 12 etape de Bundesliga. În UCL, Bayern este calificată matematic în optimi, însă a reușit doar un 0-0, pe teren propriu, împotriva celor de la Copenhaga, la mijlocul săptămânii

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, Union Berlin are un sezon dezamăgitor după ce a terminat anul trecut în top 4. Oaspeții se află pe locul 17 cu doar șapte puncte și nu au mai câștigat un meci oficial de pe 26 august, 4-1 în deplasarea de la Darmstadt, în runda a 2-a din Bundesliga. Cu un nou antrenor, dar și o presiune tot mai mare asupra clubului, Union caută disperată să părăsească zona retrogradării. Este greu de crezut că o deplasare la Bayern Munchen poate rezolva aceste probleme, însă venirea lui Nenad Bjelica poate însemna un progres pentru trupa din capitala Germaniei. La primul său meci pe banca lui Union, croatul a obținut un punct în Champions League. Berlinezii au remizat, 1-1 pe terenul portughezilor de la Braga.

H2H & Info  Bayern Munchen vs Union Berlin

  • 11 goluri a marcat Bayern Munchen în ultimele cinci meciuri disputate.
  • Trei goluri a maract Union Berlin în ultimele cinci partide jucate.
  • În ultimul meci direct, Bayern Munchen a învins cu scorul de 3-0.

Echipe probabile Bayern Munchen vs Union Berlin

Bayern Munchen: Manuel Neuer, Konrad Laimer, Dayot Upamecano, Frans Krätzig, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Thomas Müller, Kingsley Coman, Harry Kane.
Union Berlin: Frederik Rønnow, Josip Juranovic, Robin Knoche, Diogo Leite, Jerome Roussillon, Rani Khedira, Kevin Volland, Aissa Laidouni, Janik Haberer, Robin Gosens, Kevin Behrens.

Diferența dintre cele două formații este mare în acest sezon, dar noul antrenor al celor de la Union Berlin speră într-un nou joc bun al elevilor săi după cel de la Braga din Liga Campionilor. Mizez pe faptul că Bayern se va impune, dar Union va face un meci în care nu va ceda ușor. Pronosticul meu pentru acest meci este 1 și sub 4.5 goluri.

Ponturi pariuri fotbal » Sâmbătă 16:30 Bayern Munchen vs Union Berlin
1 și sub 4.5 goluri în meci: Cota 1.70 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu