Celtics – 76ers, Ponturi Pariuri Baschet NBA, 02.12.2023

Celtics - 76ers

Boston Celtics si Philadelphia 76ers se intalnesc intr-o partida din cadrul sezonului regulat din NBA. Confruntarea se va disputa sambata, nu inainte de ora 02:30, in TD Garden. 

In Conferinta de Est din NBA avem un duel de neratat. Boston Celtics si Philadelphia 76ers se intalnesc pentru a 3-a oara in acest sezon, precedentele doua confruntari fiind disputate in Wells Fargo Center. Primul duel a fost castigat 76ers, cu 106-103, in timp ce Celtics s-au impus in urmatoarea partida, cu 117-107.

Trupa lui Joe Mazzulla continua sa se mentina pe prima pozitie a Conferintei de Est, iar acest lucru se datoreaza in special rezultatelor obtinute pe teren propriu. In acest sezon, Celtics sunt neinvinsi in TD Garden, cu opt victorii din tot atatea posibile. In ultimele doua partide, acestia au invins Atlanta Hawks (113-103) si Chicago Bulls (124-97).

De partea cealalta, 76ers se prezinta la aceasta confruntare dupa un esec, 114-124 la New Orleans Pelicans, infrangere care a venit dupa doua victorii la rand, 127-123 la Oklahoma City Thunder si 138-94 cu Los Angeles Lakers. In deplasarile din acest sezon, trupa lui Nick Nurse detine cel mai bun bilant din Conferinta de Est, cu cinci victorii si trei infrangeri.

Kristaps Porzingis este singura absenta din lotul gazdelor, in timp ce 76ers nu se vor putea baza pe Kelly Oubre Jr. si Danuel House, Joel Embiid fiind incert.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram, precum și canalul nostru de YouTube.
Mizam pe triplele gazdelor

In acest sezon, Celtics detin cea mai ridicata medie de aruncari de trei puncte incercate pe meci (43.3), dar si a doua cea mai buna la aruncarile de trei puncte (15.6). In precedentele doua dueluri directe din acest sezon, Celtics au marcat 15 si 18 cosuri de trei puncte, iar pe teren propriu ne asteptam sa puncteze de minim 15 ori de afara.

H2H & info

  • Cele doua echipe s-au mai intalnit de doua ori in acest sezon, ambele partide fiind disputate in Philadelphia (1-1);
  • Celtics ocupa prima pozitie in Conferinta de Est din NBA (14 victorii si 4 infrangeri), in timp ce 76ers se claseaza pe locul 4 (12 victorii si 6 infrangeri);
  • Joel Embiid este cel mai bun marcator din NBA (32);

Pariuri baschet » Sambata 02:30 Boston Celtics – Philadelphia 76ers
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Boston Celtics peste 14,5 cosuri de trei puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.83 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu