Sevilla – Villarreal, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 03.12.2023

Pariuri: Sevilla – Villarreal se va disputa duminica, 3 decembrie, incepand cu ora 19:30, in cadrul rundei a 15-a din La Liga. Partida se va juca pe „Estadio Ramón Sánchez Pizjuán” din Sevilla. 

Sevilla este castigatoarea Europa League din sezonul anterior. Gazdele au obtinut calificarea in grupele Ligii Campionilor gratie acestei performante, insa au obtinut doar doua puncte in primele 5 partide si au sanse infime la calificarea in fazele eliminatorii ale Europa League. Andaluzii l-au demis pe Jose Luis Mendilibar din cauza rezultatelor negative, dar nici nou-venitul Diego Alonso n-a reusit sa schimbe jocul echipei. Astfel, postul antrenorului uruguayan pare sa fie in mare pericol in perioada imediat urmatoare, in cazul in care gazdele nu isi schimba stilul de joc. Evidentiem faptul ca Sevilla se afla doar pe locul al 15-lea in ierarhia din La Liga cu un total de 12 puncte acumulate in primele 13 etape. Jesus Navas si Sergio Ramos rateaza confruntarea din weekend din cauza suspendarilor. De altfel, Loic Bade, Suso, Erik Lamela, Marcao si Alfonso Pastor sunt indisponibili din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi pariuri oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Villarreal are un inceput modest de sezon in La Liga. „Submarinul galben” a inregistrat doar 15 puncte in cadrul primelor 14 etape si se regaseste pe locul al 12-lea in clasament. Oaspetii l-au demis pe Quique Setien in startul sezonului, iar inlocuitorul sau, Pacheta, n-a reusit sa aiba rezultatele scontate. Astfel, Villarreal a ajuns la al treilea antrenor in acest sezon, iar numele acestuia este Marcelino, nimeni altul decat fostul antrenor al Sevillei in perioada 2011-2012. Trupa oaspete a ajuns la 3 succese consecutive in toate competitiile, iar ultimul dintre ele a dus-o pe Villarreal in fazele eliminatorii ale Europa League. Oaspetii s-ar putea califica direct in optimile de finala ale competitiei, in cazul in care reusesc rezultate pozitive in cele doua confruntari ramase. Yeremi Pino nu va mai juca in acest sezon din cauza unei accidentari grave, in timp ce Alexander Sorloth, Denis Suarez si Francis Coquelin sunt nerefacuti dupa accidentari.

Mizam pe o intalnire spectaculoasa

Sevilla traverseaza o perioada dezastruoasa in La Liga, iar zilele lui Diego Alonso pe banca andaluzilor par sa fie numarate. De partea opusa, Villarreal pare ca s-a redresat sub comanda lui Marcelino, dar echipa continua sa intampine probleme pe faza defensiva. Astfel, mizam pe spectacol in duelul „ranitelor”, ambele cluburi avand la dispozitie jucatori capabili sa produca diferenta pe faza ofensiva.

H2H & Info

  • Sevilla n-a mai castigat in La Liga de la finalul lunii septembrie.
  • Villarreal s-a impus in 4 din precedentele 5 deplasari oficiale.
  • Precedentele 3 confruntari directe au fost „GG”.

Echipe probabile: 

Sevilla: Dmitrovic; Juanlu, Gudelj, Nianzou, Pedrosa; Soumare, Fernando; Lukebakio, Rakitic, Ocampos; En-Nesyri

Villarreal: Jorgensen; Foyth, Albiol, Cuenca, Pedraza; Alti, Parejo, Capoue, Baena; G Moreno, Morales

Pariuri fotbal » D 19:30 Sevilla – Villarreal

ambele inscriu: cota 1.60 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu