Luton vs Arsenal, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 05.12.2023

Luton vs Arsenal

se va disputa marți, 5 decembrie, incepand cu ora 22:15 în etapa a 15-a din Premier League. Partida se va juca pe Kenilworth Road din Luton.

Precedentele confruntări directe au avut loc în sezonul de Premier League 1991-92. Atunci, cele două grupări și-au împărțit victoriile, impunându-se în meciurile de acasă, Luton cu 1-0, iar Arsenal cu 2-0.

Luton vs Arsenal
15.00    7.50    1.19 – Cote din oferta pariuri Unibet

Echipa gazdă a ținut scorul alb o repriză în deplasarea din weekend de la Brentford, dar până la urmă albinele s-au impus cu 3-1. A fost a 9-a înfrângere pentru Luton în 14 etape. Totuși victoria din urmă cu două runde, 2-1 cu Crystal Palace a dus echipa gazlezului Rob Edwards la un total de 9 puncte. Astfel, Luton ocupă locul al 17-lea, având două lungimi peste zona roșie.

De evidențiat este faptul că doar ultima clasată, Sheffield United (11 goluri) are o ofensivă mai slaba ca cea a gazdelor (13 goluri). Ba mai mult, Luton nu a reușit să înscrie în prima repriză în 13 din cele 14 meciuri disputate până acum în Premier League.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, tunarii vin după succesul de pe Emirates, 2-1 cu Wolves. A fost 5-a victorie la rând în toate competițiile și a 3-a consecutivă în primul eșalon din Anglia. Practic, echipa lui Arteta a suferit o singură înfrângere în acest sezon, 1-0 în deplasare la Newcastle. Așadar, un parcurs impresionant pentru tunari care sunt lideri în Anglia cu un total de 33 de puncte. Arsenal are două lungimi peste Liverpool și trei puncte peste Manchester City.

De evidențiat este faptul că formația lui Arteta are cea mai bună defensivă din Anglia cu doar 11 goluri încasate în 14 meciuri. Ba mai mult, Arsenal a primit doar 3 goluri în cele 6 deplasări din acest sezon.

H2H & Info Luton vs Arsenal

Echipe probabile Luton vs Arsenal

Luton: Kaminski; Osho, Bell, Giles; Kabore, Mpanzu, Barkley, Chong; Townsend, Brown, Ogbene
Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Rice, Havertz; Saka, Jesus, Trossard

Diferența de valoare este evidentă și în mod normal Arsenal nu ar trebui să piardă puncte pe terenul unei echipe pe care casele de pariuri o văd ca și retrogradată. În aceste condiții mizăm pe victoria oaspeților și 2-5 goluri înscrise de tunari. Pentru o cotă puțin mai mare, pariem pe cel puțin un șut pe poartă trimis de Martin Odegaard.

Ponturi pariuri fotbal » Ma. 22:15 Luton vs Arsenal
2 & oaspeții înscriu 2-5 goluri: Cota 1.45 în oferta de pariuri Unibet
Martin Odegaard peste 0.5 șuturi pe poartă: Cota 1.58 în oferta de pariuri Unibet
La casa de pariuri online Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Beneficiază de 300 RON + 200 runde gratuite la Burning Hot la Unibet
  • Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special
  • Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul in valoare de 300 lei! Bonusul trebuie rulat la cote de doar 1.40, adica in cele mai atractive conditii de pe piata. In plus, primesti si 200 runde gratuite cash!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu