Manchester United – Chelsea, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 06.12.2023

Manchester United - Chelsea

Manchester United vs Chelsea

Manchester United si Chelsea se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 15 din Premier League. Confruntarea se va disputa miercuri, nu inainte de ora 22:15, pe Old Trafford. 

Derby-ul etapei cu numarul 15 din Premier League se va disputa pe Old Trafford. Manchester United primeste vizita celor de la Chelsea, echipa in fata careia nu a mai pierdut de 11 meciuri in Premier League. De asemenea, londonezii nu s-au mai impus pe „Teatrul Viselor” din 2013, 1-0 in campionat.

Fanii celor de la United continua sa fie dezamagiti, nu doar pentru rezultate, ci si pentru felul in care se prezinta echipa. Jocul „diavolilor” dezamageste in fiecare partida, iar picatura care a umplut paharul pare sa fie evolutia din duelul cu Newcastle. In acea confruntare, Manchester United a avut o posesie de 42%, in timp ce raportul sanselor de gol a fost unul categoric in favoarea gazdelor, 22-8. Cu toate acestea, scorul final a fost doar 1-0 in favoarea celor de la Newcastle.

Ultima deplasare a celor de la Chelsea s-a disputat tot la Newcastle, acolo unde trupa lui Mauricio Pochettino a cedat cu scorul de 1-4, insa a evoluat in inferioritate numarica din minutul 73. Dupa acel esec, londonezii au reusit sa se redreseze si au bifat doar a 5-a victorie a sezonulu, 3-2 in fata celor de Brighton.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

„Diavolii”, dominati la mijlocul terenului

In ultimele sase partide disputate in toate competitiile, Manchester United a oferit nu mai putin de 106 suturi adversarelor sale, 18 la Fulham, 16 la Copenhaga, 10 cu Luton, 24 la Everton, 16 la Galatasaray si 22 la Newcastle. Chelsea are evolutii din ce in ce mai solide si ne asteptam sa domine aceasta confruntare, in special la mijlocul terenului, acolo unde are jucatori mult mai valorosi.

H2H & info

Echipe probabile

Manchester United: Onana – Dalot, Maguire, Lindelof, Shaw – McTominay, Mainoo – Antony, Fernandes, Garnacho – Hojlund;
Chelsea: Sanchez – James, Disasi, Badiashile, Colwill – Fernandez, Caicedo – Sterling, Palmer, Mudryk – Jackson;

Pariuri fotbal » Miercuri 22:15 Manchester United – Chelsea
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Chelsea peste 12,5 suturi – Cota 1.71 din oferta Unibet pariuri sportive
 

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiază de 300 RON + 200 runde gratuite la Burning Hot la Unibet
  • Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special
  • Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul in valoare de 300 lei! Bonusul trebuie rulat la cote de doar 1.40, adica in cele mai atractive conditii de pe piata. In plus, primesti si 200 runde gratuite cash!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu